2024-05-10 08:00:00 | Kategori: Avis

 
Børnehuset Myretuen i Vestbjerg bagte for en sag

VESTBJERG: Igen i år har Børnehuset Myretuen i Vestbjerg ”bagt for en sag”.
I år støtter ”Bag for en sag” Legeheltene, der er tilknyttet de danske hospitaler, hvor de gør en forskel for syge børn. Legeheltene arbejder for at skabe en aktiv hverdag og et frirum for de indlagte og ambulante børn, hvor sygdom træder i baggrunden for en stund. Et frirum på hospitalet, hvor der er plads til store armbevægelser, tumlelege, fællesskab og nye venskaber.
- I år fik vi hjælp af nogle af Myretuens forældre, som havde meldt sig til, sammen med deres børn, at bage til netop denne sag. Vi havde to hyggelige eftermiddage i Børnehuset, hvor forældrene kom sammen med deres børn og købte kage. 
- De fleste forældre nød kagen, kaffen eller teen her i Børnehuset. 
- Men det var også flere, der købte med hjem til resten af familien, fortæller pædagog Pia Frisk fra Børnehuset Myretuen.
- Når vi støtter et projekt som dette, har vi flere læreplanstemaer i spil. Det er bl.a.  kultur, æstetik og fællesskab og social udvikling. Vi taler med børnene om, at der findes børn i Danmark, der ikke har det lige så godt, som de selv har. Og netop de børn hat brug for, at vi hjælper dem, forklarer Pia Frisk.

ea


Læs tidligere artikel fra Vestbjerg ...

   

 

Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

HAR DU IKKE MODTAGET
VODSKOV AVIS
SENEST TORSDAG KL. 19.00

så send en mail til
reklamation@dnmh.dk

Privatlivspolitik

 


Så godt dækker Vodskov Avis: