2024-05-08 14:00:00 | Kategori: Avis

 
Kristian Mortensen takkede af efter 24 år som formand for Vestbjerg Tennis

Af: Erik Amstrup

VESTBJERG: Omkring 35 medlemmer var mødt op, da Vestbjerg Tennis-, Padel-, Petanque-, og Løbeafdeling indledte sæsonen med standerhejsning og generalforsamling.
Det blev en historisk dag med et farvel til klubbens formand Kristian Mortensen, der efter 24 år som formand for tennisafdelingen og medlem af Vestbjerg IF’s hovedbestyrelse for et par måneder siden valgte at trække sig.
I dag bor Kristian Mortensen nord for Viborg. 
Han har derfor erkendt, at afstanden er blevet for stor til at deltage aktivt i foreningens arbejde.

En iværksættertype
Ved standerhejsningen var der taler af Vestbjerg IF’s hovedformand Torben Carstensen og medlem af tennisafdelingen Leif Olsen.
Heri fremgik det, at Kristian Mortensen er en idérig iværksætter-type, der var én af dem, der igen fik tennissporten på fode i Vestbjerg.
Der blev renoveret baner og opført et klubhus af genbrugsmaterialer fra et gammelt sommerhus Sammen med Leif Fuglsang og Annie Thomsen fik han stiftet petanqueafdelingen og fik et ryddet et område, så der kunne opføres baner ved Mejlstedvej.
- Vestbjerg Petanque blev en realitet for 16 år siden, og det har vi nydt godt af, indtil området blev nedlagt. Et par år senere blev Vestbjerg Løbeklub stiftet – og løberne har også nydt gavn af vore faciliteter, sagde Leif Olsen.

Nyt tennis- og petanqueanlæg
I sin tale nævnte Leif Olsen også , da Aalborg Kommune traf beslutning om, at området med klubhus og tennis- og petanquebaner ved Mejlstedvej skulle jævnes med jorden for at gøre plads til nyt boligbyggeri.
- Dermed skulle vi i gang med at opføre et nyt nye tennis- og petanquebaner på Vestbjerg Skoles sportsanlæg. 
- Kristian og bestyrelsen havde samtidig overvejelser  om også at anlægge baner til Padeltennis. 
Efter overtalelse fra tidligere formand i Vestbjerg IF Mads Thosen står anlægget i dag og stråler og bliver flittigt brugt i de to år, det har eksisteret.

Den konstituerede formand Henrik Hassing overrakte en kurv til Kristian Mortensen som for hans mangeårige indsats for tennissporten i Vestbjerg. 
Kristian blev allerede udnævnt som æresmedlem i maj 2020.

Brug og misbrug af det nye anlæg
På den efterfølgende generalforsamling gennemgik afdelingens nye formand Henrik Hassing årets gang i Vestbjerg Tennis-, Padel-, Petanque- og Løbeafdeling.
Der var dog også lidt malurt i beretningen, hvor formanden nævnte de unge fra byen og omegnen, der både bruger – og misbruger tennisanlægget.
- Både lørdag og søndag morgen er det nødvendigt at rydde op og fjerne glasskår, inden der kommer aktive spillere på området.
Generalforsamlingen forløb gnidningsfrit, hvor beretninger og regnskab blev vedtaget med klapsalver.

 

Læs tidligere artikel fra Vestbjerg ... 

 

Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

HAR DU IKKE MODTAGET
VODSKOV AVIS
SENEST TORSDAG KL. 19.00

så send en mail til
reklamation@dnmh.dk

Privatlivspolitik

 


Så godt dækker Vodskov Avis: