2024-03-25 14:00:00 | Kategori: Avis

 
Vodskov Bibliotek inviterer til en snak om familiens digitale liv

VODSKOV: Torsdag den 4. april kl. 17.00 inviterer Vodskov Bibliotek til en hyggelig og nysgerrig snak om familiens digitale liv.
Der var en gang, hvor vi kun havde én skærm i hele huset: fjernsynet. Dengang var vi ofte sammen om skærmen, men i dag har vi hver vores skærm, og det er ikke altid vi ved hvad resten af familien oplever på deres skærme. Faktisk er vores børn de første i verdenshistorien, der vokser op med den fantastiske og allestedsnærværende digitale verden.  
Diskussionerne om, hvilken rolle vores skærme skal spille i familien, har fundet vej til de fleste middagsborde. 
Det kan til tider være lidt svært at holde styr på alle de gode råd fra eksperterne, men det de alle er enige om er, at vi skal tage hul på dialogen om alt det, vi oplever i den digitale verden og interessere os for hinandens skærmliv.  
Til workshoppen bliver I udstyret med redskaber, der kan hjælpe jer med at kortlægge, hvad I ser og gør på nettet, og få snakket sammen om hvad det betyder. 

Få overblik over familiens skærmbrug 
Børn og forældre vil med klistermærker, pen og papir kortlægge deres digitale liv og lærer undervejs nyt om hinandens skærmliv. 
Og ligesom børnene får lov til at vise deres yndlings-YouTubere og de sjoveste spil, må forældrene også fortælle børnene om hvad de selv laver på nettet, og måske overveje om skærmene har den rigtige plads i familielivet.  
Medbring jeres egne skærme, så I kan vise hinanden, hvad I ser på Netflix eller forklare hvad snapstreaks går ud på, og brug et par hyggelige timer sammen om skærmen i stedet for bag ved skærmen. 
Arrangementet henvender sig til forældre og deres børn fra 8 år.  
Det er nødvendigt at tilmelde sig på forhånd.


Læs tidligere artikel fra Vodskov ...
 
  

 

Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

HAR DU IKKE MODTAGET
VODSKOV AVIS
SENEST TORSDAG KL. 19.00

så send en mail til
reklamation@dnmh.dk

Privatlivspolitik

 


Så godt dækker Vodskov Avis: