2018-07-27 11:51:02 | Kategori: Avis

 
Udsigt til hammerfed høstfestival i Hammer Bakker
 
VODSKOV: Der vil blive festet for fuld skrue, når ”Dagtilbud, arbejdsliv og øvebaner” torsdag den 30. august holder Høstfestival i Hammer Bakker.
Der er sædvanen tro sammensat et program, der nok skal sætte ”fut i den”, når Roland Balser og Susanne Hansen har budt velkommen, og ældre- og handicaprådmand Jørgen Hein har holdt årets åbningstale.
I år indtages scenen af Falsk Alarm, Hammer Bakker Band, Stråmændene og Gas-Bi-Dua, der alle præsenteres af høstfestivalens faste konferencier gennem alle årene Jacob Haugaard. 
Festivalens hovednavn Gas-Bi-Dua spiller – som det tydeligt antydes – kendte Gasolin- og Shu-Bia-dua-numre, som alle kan synge – eller skråle - med på.
På pladsen bliver der spisesteder, tombolaer og boder med salg af kunsthåndværk, Festival-T-shirts og CD’er med de optrædende bands. Det flyvende Kuffertcirkus og tryllekloven Migu vil cirkulere rundt og underholde med forskellige løjer.
Høstfestivalen i Hammer Bakker, der er en årlig tilbagevendende begivenhed for udviklingshæmmede i Nordjylland, holdes i år for 28. gang. 
Festivalen samler sædvanligvis omkring tusinde glade mennesker – uanset om solen skinner, eller regnen står ned i stænger.
Selvom der ikke - som ved store musikfestivaler - er et stort hegn rundt om pladsen, er der ikke gratis adgang. 
Der er nemlig store udgifter ved at arrangere en høstfestival af den størrelse.
- Derfor opfordrer vi alle gæster til at betale entre. Vi er afhængige af indtægterne, hvis Høstfestivalens økonomi skal hænge sammen, siger leder af ”Dagtilbud – arbejdsliv og øvebaner” Susanne Hansen.
Hun tilføjer dog, at de udviklingshæmmedes ledsagere og Dagplejen i Vodskov kommer gratis ind. 
Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Privatlivspolitik

                  Så godt dækker Vodskov Avis: