2024-05-16 08:00:00 | Kategori: Avis

 
Lokalt engagement giver stor kundetilgang i Sparekassen Danmarks afdeling i Vester Hassing

Tekst: Erik Amstrup
Foto: Betina Fjelsted

VESTER HASSING: Indenfor det seneste år har Sparekassen Danmarks afdeling i Vester Hassing fået omkring 250 nye kunder.
- Vi har derfor udvidet staben med kunderådgiver Jimmi Thomsen og kundemedarbejder Mie Rebekka Nielsen, ligesom vi fra årsskiftet også fik finanselev Laura Hansen ansat, fortæller afdelingsdirektør Mads Bladsgaard Jakobsen.
Jimmi Thomsen har tidligere været en del af Sparekassens afdeling i Brønderslev. 
Han bor samen med kæresten i Vester Hassing, hvor fritiden bl.a.  bruges på golf, hund og frivilligt arbejde i VHG Fodbold.
Mie Rebekka Nielsen er uddannet ejendomsmægler. 
Hun kommer fra en stilling som boligadministrator og bor sammen med sin mand hendes mand og parrets to børn i Gandrup. Mie er bl.a. engageret i FDF i Øster Hassing. 
Finanselev Laura Hansen bor privat i Hals sammen med sin kæreste, der er fisker – og parrets to børn.
Fritiden bruges bl.a. på at restaurere en ældre træbåd.
Laura er færdig med sin finansuddannelse i sommeren 2025.

Medarbejderne engagerer sig i det lokale liv
Med nyansættelserne tæller Sparekassen Danmark i Vester Hassing tæller nu syv medarbejdere, der alle er lokalt forankrede og frivillige i foreningslivet i Vodskov, Gandrup og Vester Hassing. 
Afdelingsdirektør i Vester Hassing Mads Bladsgaard Jakobsen peger på, Sparekassens succes er en kombination af lokal tilstedeværelse og handlekraft. 
- Vores kunder lægger stor vægt på, at vi kan give en hurtig tilbagemelding, og at vi er tilgængelige og lokale. Desuden støtter og udvikler vi de lokalområder, Sparekassen er en del af. Det sker gennem Sparekassen Danmark fondene. Alene i vort område blev der sidste år uddelt seks mio. kroner. 
- Det gør en kæmpe forskel. Det er et stort privilegie, at kunne give noget tilbage til det område, vi er en del af. Der gives støtte borgerforeninger, samråd, idrætsforeninger, sportsklubber, FDF og meget mere. 
Udover at støtte de frivillige foreninger økonomisk, har Sparekassen Danmark netop lanceret ”Foreningsservice”, der er specialiseret i at rådgive og understøtte de mange frivillige i deres foreningsarbejde.


Læs tidligere artikel fra Vester Hassing ...

  

 

Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM