2024-05-03 10:00:00 | Kategori: Avis

 
Vi har modtaget:
Ny formand og næstformand i Seniorrådet i Aalborg
 
Vi kan meddele, at Seniorrådet i Aalborg har valgt henholdsvis ny formand (Gylla Brandborg) og ny næstformand (Bibi Back).
Vi ser frem til at arbejde sammen for at gøre en positiv forskel for vores ældre medborgere. Vi vil arbejde for ordentlighed, åbenhed og faglighed, og vi ser frem til at skabe positive resultater, sammen med alle de dygtige og engagerede medlemmer i Seniorrådet.
Vi vil i den kommende periode have fokus på, at være mere tilgængelige for henvendelser fra borgere og skabe mere synlighed omkring Seniorrådet.
Vi glæder os til, at kunne bidrage til en endnu bedre hverdag for vores ældre medborgere og sikre, at deres stemmer bliver hørt og taget alvorligt.
Vi vil styrke samarbejdet med de andre ældreorganisationer og alle relevante partnere, herunder byens samråd, for at adressere vigtige emner såsom den nye ældrelov, trafik og tilgængelighed, og vi er sikre på, at vi sammen kan gøre en positiv forskel.
Det er, hvad vi ønsker Seniorrådet i Aalborg skal kendes på.
Vi håber på forsat støtte og opbakning fra både borgere og samarbejdspartnere, så vi sammen kan skabe en bedre ældrepolitik i vores dejlige Aalborg Kommune.

Med venlig hilsen
Gylla Brandborg og Bibi Back.


Læs tidligere artikel fra området ...

  

 

Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM