2023-11-15 08:42:22 | Kategori: Avis

 
Landmand Niels Hedermann fra Tylstrup vandt Nykredits Klima- og Bæredygtighedspris 2023

TYLSTRUP: Nykredit, Forenet Kredit og Landbrug & Fødevarer har kåret vinderen af Nykredits Klima- og Bæredygtighedspris 2023. 
Prisen gik til Niels Hedermann, Tylstrup, der er en dedikeret landmand og bæredygtighedsanfører, for hans enestående indsats inden for bæredygtigt landbrug.
Niels Hedermann blev på Landbrug & Fødevarers delegeretmøde i Herning anerkendt som et fyrtårn inden for klima og bæredygtighed i landbruget. 
Han har demonstreret ekstraordinært engagement og dedikation til at gøre en positiv indvirkning på miljøet og samfundet gennem sin landbrugsdrift.
Med en imponerende strategisk tilgang til bæredygtighed har Niels Hedermann, på sin bedrift Klovborg I/S ved Brønderslev, integreret klimatænkning som et grundvilkår for sin bedrifts eksistens. 
Han har arbejdet bredt på tværs af miljømæssige, sociale og styringsmæssige aspekter, hvilket har resulteret i betydelige forbedringer i hans klimaaftryk.
Niels Hedermanns arbejde er ikke kun en kilde til inspiration for landbrugsbranchen, men også et eksempel på, hvordan bæredygtighed kan integreres i enhver landbrugspraksis. 
Han er dermed en værdig vinder af Nykredits Klima- og Bæredygtighedspris 2023.
- Da vi i Nykredit er foreningsejet, er det helt essentielt for os at bidrage til den grønne omstilling af vores samfund, og med klima- og bæredygtighedsprisen vil vi gerne være med til at bakke op om de landbrugere, der har gjort en særlig indsats inden for bæredygtigt landbrug. Her har Niels Hedermann vist sig som en sand rollemodel, da han med et beundringsværdigt engagement har arbejdet for at have en positiv indvirkning på miljøet og samfundet via sin landbrugsvirksomhed. Det fortjener anerkendelse, og som årets prismodtager håber vi, at Niels Hedermanns tilgang, dedikation og indsats kan være til stor inspiration for andre, siger Lene Gade Hovmøller, landbrugsansvarlig i Nykredit.
- Tak for anerkendelsen. Det bliver man aldrig træt af. I vores branche har vi arbejdet med bæredygtighed i generationer og det vil vi blive ved med, sagde Niels Hedermann ved prismodtagelsen.
Prisen blev uddelt på baggrund af en nøje udvælgelsesproces, hvor alle kandidater blev vurderet for deres bidrag til bæredygtigt landbrug. 


Læs tidligere artikel fra Tylstrup ...

  

 

Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

HAR DU IKKE MODTAGET
VODSKOV AVIS
SENEST TORSDAG KL. 19.00

så send en mail til
reklamation@dnmh.dk

For personlig betjening
ring 99 35 34 34 - tryk 2,
fredag 8–14 eller mandag 9–12.

Privatlivspolitik

 


Så godt dækker Vodskov Avis: