2023-03-23 08:00:00 | Kategori: Avis

 
Natteravnene Aalborg vinder Nordjyske Banks foreningspris 
 
For femte år i træk hylder Nordjyske Bank det stærke foreningsliv, som er at finde rundt omkring i Nordjylland. På baggrund af et stort felt af hele 134 indstillede nordjyske foreninger er der fundet tre vindere af prisen. Blandt andet Natteravnene i Aalborg, der nu kan glæde sig over en pengepræmie på 33.333 kroner, som følger med prisen. Pengene skal blandt andet bruges på varmere tøj til de frivillige og til forbedring af foreningens kompetencer.  
 

FORENINGSPRIS: Tilbage i 2019 lancerede Nordjyske Bank foreningsprisen. 
En pris, der skal belønne det stærke sammenhold og de frivillige kræfter, som er at finde i mange nordjyske foreninger. 
Det er femte år i træk, at Nordjyske Bank uddeler prisen, og igen i år har der været stor variation blandt de indstillede foreninger, som spænder fra idrætsforeninger til sociale initiativer, skuespil og lokalhistoriske fællesskaber. 
 - Vi har et stærkt og solidt foreningsliv i Nordjylland, som har stor betydning for rigtig mange nordjyders hverdag. Derfor er det også vigtigt at anerkende og hylde det store arbejde, som ligger bag at drive gode og værdifulde fællesskaber rundt omkring i de nordjyske foreninger, fortæller bankdirektør i Nordjyske Bank, Claus Andersen. 

- Vi har i år oplevet en overvældende interesse for foreningsprisen med hele 134 indstillede foreninger. Og det viser os, at der er masser af aktivitet og initiativer rundt omkring i de nordjyske foreninger. Dertil har vi modtaget 42.590 stemmer, som bevidner om, at det nordjyske lokalsamfund i den grad ønsker at støtte op om foreningslivet, fortsætter Claus Andersen 
 En af modtagerne af foreningsprisen er Natteravnene i Aalborg, som består af lokale frivillige, der arbejder for at skabe tryghed og støtte for alle i Aalborgs natteliv, men specielt blandt de unge. 
Som vindere af Nordjyske Banks foreningspris får Natteravnene Aalborg en velanerkendt hyldest og en præmie på 33.333 kroner.  

- At vinde Nordjyske Banks foreningspris betyder utrolig meget for os og vækker stolthed i hele foreningen. Foruden at være et stort skulderklap til alle vores frivillige, så giver prisen også nogle muligheder, som vi ellers ikke havde haft. Vi har i år været igennem en kold vinterperiode, og derfor har vi talt om at købe uldundertøj til vores frivillige, der uge efter uge bevæger sig ud i alt slags vejr for at være synlige i gadebilledet og passe på de unge, lyder det fra Marianne Holmsgaard, der er formand i Natteravnene Aalborg.   
Udover varmt tøj til de frivillige har foreningen også planer om at styrke deres frivilliges kompetencer gennem en række kurser, herunder både psykisk og fysisk førstehjælp.  

Hele Nordjyllands pris 
Nordjyderne har selv kunnet indstille og stemme på de nordjyske foreninger, som de mente skulle vinde foreningsprisen 2023. De ti foreninger med flest stemmer er sammen med ti yderligere foreninger, som er blevet udvalgt blandt indstillingerne, gået videre til finalen, hvoraf de tre vindere er blevet udvalgt af en uafhængig dommerkomité. H
er var det især Natteravnene Aalborgs imponerende arbejde om at sikre et trygt natteliv for unge, som overbeviste dommerkomitéen. 
 - Natteravnene Aalborg bidrager til at skabe natteliv for de unge, som er både trygt og støttende. Aalborgs fest- og nattemiljø kan være overvældende, og derfor er det af stor betydning, at alle – og især de unge – ved, at Natteravnene er på gaden, hvis de føler sig usikre. Derfor fortjener Natteravnene Aalborg netop også at vinde Nordjyskes Banks foreningspris, så de er klar over, hvor meget deres indsats værdsættes, siger Claus Andersen. 

Foruden Natteravnene i Aalborg har Madkassen Hjørring og Mob Din Krop i Frederikshavn også modtaget foreningsprisen 2023


Læs flere artikler om lokalområdet her ...
 
Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

HAR DU IKKE MODTAGET
VODSKOV AVIS
SENEST TORSDAG KL. 19.00

så send en mail til
reklamation@dnmh.dk

Privatlivspolitik

 


Så godt dækker Vodskov Avis: