2022-11-22 08:42:19 | Kategori: Avis

 

Årets Hammer Bakker-kalender fra Lions er fyldt med lokal kunst

SULSTED: Fredag eftermiddag præsenterede Lions Hammerpigerne og Lions Club Hammer Bakker 2023-udgaven af Hammer Bakker-kalenderen. 
Det skete ved en sammenkomst på Egnsmindesamlingen i Sulsted, hvor medlemmer fra de to Lions-klubber var mødt talstærkt op.
Årets Hammer Bakker-kalender er den 17. i rækken. 
Fælles for dem alle er, at de hver især har haft et lokalt tema med smukke fotos, f.eks. ”Årstiderne i Hammer Bakker”, ”Åndens huse”, ”Børnetegninger”, ”Herregårde og landbrugsejendomme” m.v. 
2023-udgaven er en kunstkalender med værker af lokale kunstnere fra Hammer Bakker-området. Idéen har været oppe at vende i de to Lions-klubbers kunstudvalg i en årrække. 
Men blev fravalgt, fordi man ikke ønskede at komme i karambolage med ophavsrettighederne.
Takket være et ”stædigt og insisterende” medlem, så er ”kunstkalenderen” blevet til virkelighed nu. Vedkommende tog selv kontakt til egnens kunstnere, der var overraskende positive overfor projektet og stillede gerne deres respektive kunstgenstande vederlagsfrit til rådighed. 
Én af de 12 lokale kunstnerne Lars P. Johansen fra Langholt stillede endda sit spændende og ins atelier til rådighed for fotograferingen af værkerne. 
Også medarbejdere fra Vodskov Avis var involveret i projektet. 
Betina Fjelsted stillede sin ekspertise og udstyr til rådighed ved fotograferingen af kunstværkerne, mens grafiker Janni Guldbæk, som de forgående år, satte kalenderens layout op.
Hammer Bakker-kalenderen 2023 er trykt i 2.100 nummererede eksemplarer. 
Kalendere er samtidigt en ”lodseddel”, idet der trækkes lod om to gavekort på hver 2.500 kr. – Ét til Dagli’Brugsen i Tylstrup og ét til Dagli’Brugsen i Sulsted.
Efter præsentationen blev de mange kalendere fordelt til medlemmerne af de to lokale Lions-klubber, der herefter vil sælge kalenderne ved at gå fra hus til hus og stemme ”juledørklokker”.
I næste uge kan kalenderne også købes i områdets tre Brugser og hos Bilgården Hostrup.
Overskuddet fra kalendersalget går ubeskåret til Lions-klubbernes humanitære arbejde i lokalområdet.
 
 
Læs tidligere artikel om Lions her
 
 
   

Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

HAR DU IKKE MODTAGET
VODSKOV AVIS
SENEST TORSDAG KL. 19.00

så send en mail til
reklamation@dnmh.dk

Privatlivspolitik

 


Så godt dækker Vodskov Avis: