2022-10-04 08:10:00 | Kategori: Avis

 
Vendelparkens og Stegenborgparkens populære vicevært havde sidste arbejdsdag efter 34 år

SULSTED: Fredag havde vicevært Christen Pedersen – i daglig tale kaldet Chris – sidste arbejdsdag i Nørresundby Boligselskabs afdelinger i Sulsted – Vendelparken og Stegenborgparken.
Når titlen ”Vicevært” bliver nævnt, tænker de fleste nok på vicevært Meyer fra den gamle tv-serie ”Huset på Christianshavn” og dermed en mand i blå kittel, alpehue og en kost, der kun bliver brugt til at give hård hud under hagen.
Men Chris er en helt anden slags vicevært. Endda én af de meget flittige og arbejdsomme. Den efterhånden gulnede dåbsattest siger 73 år. Og så kan man vist godt tillade sig at stoppe for at hellige sig familien og de hjemlige sysler med et landbrug med lidt dyrehold.
Fredag eftermiddag havde Chris så sidste arbejdsdag, og det blev fejret i boligforeningens fælleshus, hvor afdelingsbestyrelsen havde arrangeret en lille afskedsfest for den vellidte vicevært.
Her fremgik det, at Chris ikke sådan lige har været en mand, der sådan løber af pladsen. Han blev ansat i 1988, og har som afdelingens formand Bo Cruse Christensen sagde det i sin tale trofast ryddet sne i 34 vintre, så beboerne i Vendelparken og Stegenborg kunne komme rettidigt på arbejde.
- Du har også slået græsset 594 gange og været behjælpelig med Sankt Hans-bål, bænke og meget andet. Sammen med din efterfølger Lars har du også fået gang i petanquebanen.
Afdelingsformanden tilføjede, at den nu forhenværende vicevært altid er velkommen til fællesspisningerne, folkedans på Toftegårdscentret samt spille-og hyggeaftenerne. Eller til at kikke indenfor til en kop kaffe.
Afslutningsvis sagde Bo Cruse Christensen, at han er overbevist om, at Chris har lært sin efterfølger som vicevært Lars Eriksen godt op – og udtrykte samtidigt et ønske om held og lykke – og en stor tak for de mange års indsats.
Efterfølgende var afdelingsbestyrelsen vært ved smørrebrød til de beboere, der var mødt frem til afskedsreceptionen i Fælleshuset.

  

 

Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Privatlivspolitik

 


Så godt dækker Vodskov Avis: