2022-06-14 08:00:00 | Kategori: Avis

 
Vodskov Damefrokost aflyser i år
 
VODSKOV: Der har været Damefrokost i Vodskov seks gange siden starten i 2015 – dog med en udsættelse i 2020 pga. corona.
Kræfterne bag Vodskov Damefrokost er Jette Phillipsen, Jonna Dam Ulriksen og Birgitte Mortensen. 
Foreningen er en privat Non Profit-forening og for de tre initiativtagere, handler hver Damefrokost om at skabe en sjov og underholdende festdag for de mange fremmødte kvinder. 
- Der har altid været meget stor opbakning, både fra gæsterne, men i den grad også fra erhvervsdrivende, både lokalt og rundt om i landet. De erhvervsdrivende har sponsoreret gaver og givet økonomiske sponsorater. Tillige har der være frivillige kræfter til at hjælpe ved selve festen. Uden denne støtte og hjælp, ville festerne ikke havde været mulige, fortæller Birgitte Mortensen.
Der har gennem længere tid har der været arbejdet på at arrangeret en Damefrokost i 2022. 
Vodskov Kultur og Idrætscenter alle årene dannet ramme om damefrokosterne.
- Men siden sidste Damefrokost i 2021, er der sket en del ændringer i centret. Det betyder at det nye koncept i Vodskov Kultur og Idrætscenter, økonomisk bliver en for stor økonomisk post i Damefrokostforeningens budget. Derfor er det desværre ikke muligt at arrangere en Damefrokost i 2022, forklarer Birgitte Mortensen.
- Vi arbejder fortsat på at lave endnu en Damefrokost, men da det økonomiske skal kunne hænge sammen, kigges der på alternative løsninger og evt. et andet sted hvor festen kan holdes til næste år, siger Birgitte Mortensen, der sammen med sine to medarrangører Jette Philipsen og Jonna Dam Ulriksen håber på forståelse fra alle de trofaste gæster og sponsorer.
Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

HAR DU IKKE MODTAGET
VODSKOV AVIS
SENEST TORSDAG KL. 19.00

så send en mail til
reklamation@dnmh.dk

Privatlivspolitik

 


Så godt dækker Vodskov Avis: