2022-06-09 10:00:00 | Kategori: Avis

 
Vi har modtaget:
Deltagelse af Cykelholdet fra Vestbjerg Fitness i Ladywalk 
 
17 ”friske” piger fra Vestbjerg Fitness deltog mandag den 30. maj i arrangementet Ladywalk med start fra Nørresundby Idrætscenter på Lerumbakken, hvor Aalborg Firmaidræt igen stod som arrangør af Ladywalk.
På landsplan er der 14 startsteder med det formål, at kvinder skal opleve glæden ved at komme ud og gå, men vejret var knapt så godt i år, havde regnet det meste af dagen og op til, men holdt så nogenlunde tørvejr, medens der blev travet. Inden det sluttede, begyndte det på ny igen at regne.
Ruterne, der kan gås - er på henholdsvis 7 og 12 km - og bliver gået i naturskønne omgivelser omkring Syrenbakken, Lindholm Søpark, Lindholm station med rasteplads ved Lindholm Strandpark, hvor der udleveres drikkevarer. Turen fortsætter langs Limfjorden, ad den gamle jernbanesti, forbi Stigsborg Brygge, op ad Godthåbsgade og videre til startstedet. 
6 af de 17 piger startede med at cykle fra Vestbjerg Fitness til Nørresundby Idrætscenter, hvorefter alle piger gik turen på de 7 km. 
De selv samme 6 piger cyklede tilbage til Vestbjerg, i lidt køligt vejr, hvor 3 herrer fra spinningsholdet (Hans Andersen, Peter Honore Østergaard og Poul Erik Pedersen) stod klar med et dejligt traktement i Gerda og Peter’s kælder på Tingvej, hvor der var dækket så flot op.
Retten bestod af lækker fiske lasagne med dertil hørende salat. 
Endvidere er det også en tradition med dessert, denne gang bestod den af den mest lækre hjemmelavede isdessert med jordbær.
Forinden starten kunne man fra kl. 15.30 få udleveret rygposer og Tshirts med en ”velkomst til Ladywalk” med et lykke nummer i. 3 fra spinningsholdet var heldige med et lykke nummer.
Opvarmningen stod Freja Aslak for efter åbningstale af Kirstine Langagergaard.
Ladywalk handler ikke om at komme først, have de dyreste sko eller det højeste kondital, men tænke på, at nyde aftenen i selskab med tusindvis af andre kvinder. 
Det er jo tilmed dejligt, at Ladywalk igen i 2022 støtter Hjerteforeningen og Endometriose foreningen.
Næste år - 2023 - afholdes Ladywalk den 22. maj.
 

 

Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

HAR DU IKKE MODTAGET
VODSKOV AVIS
SENEST TORSDAG KL. 19.00

så send en mail til
reklamation@dnmh.dk

Privatlivspolitik

 


Så godt dækker Vodskov Avis: