2022-01-18 09:02:00 | Kategori: Avis

 
Vester Hassings nye kirke-og kulturmedarbejder:
Aktiviteter for børn og unge er en vigtig del af kirken

Tekst: Mille Kjeldgaard

VESTER HASSING: Den 1. november 2021 startede Lise Kobbersmed som ny kirke- og kulturmedarbejder i Vester Hassing Kirke.
Hvis der er noget, der skinner klart igennem, når man møder Lise, så er det, at hun er rigtig glad for børn. Hun er uddannet pædagog og har arbejdet i en vuggestue i 12 år. Hun har også arbejdet ved Aalborg Valgmenighed hvor hun har stået for børnekirke og aktiviteter for børn.
- Vi vil gerne samarbejde med børnene og skabe en relation, som kan holde helt op til teenagealderen. Et sted, hvor man kan mødes på tværs af mange generationer. Jeg ønsker også at være en støtte for alle børn og unge, én de kan snakke med, og som de kan stole på, siger Lise Kobbersmed.
Hun er også med til at planlægge og holde arrangementer som babysalmesang og gud og spaghetti, sammen med kirkens aktivitetsudvalg.
- Vi skal vise at vi også kan rykke ud af kirkerummet, og kan lave ting som mange ikke forventer af en kirke. Kirken er meget mere end bare en bygning. Selv hvis kirken brænder ned, vil den ikke forsvinde, fortæller hun.
Lise har altid været meget involveret i kirken, hvor hendes far arbejdede. Derfor har hun allerede helt fra barndommen været med til gudstjenester og andre kirkelige arrangementer.
- Kirken er meget mere end bare den ugentlige søndagsgudstjeneste. Det er også sammenhold og relationer. Mit ønske er at babysalmesang og kirkens andre arrangementer bliver lige så synliggjort som højmessen, slutter Lise Kobbersmed.
 

 
Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Privatlivspolitik

 


Så godt dækker Vodskov Avis: