2021-12-28 09:00:00 | Kategori: Avis

 
Vestbjergs nye tennis- og petanqueanlæg tager form

VESTBJERG: Nu begynder det for alvor at se ud af noget på Vestbjerg Tennis og Petanque-klubs nye banelæg, der er anlægges i den østlige ende af skolens sportsplads.
Det første spadestik blev taget i starten af september. Nu er undergrunden drænet, banerne planeret, gravet ud og funderet.
- Nu mangler der i første omgang kun at blive lagt kunststofbelægning på tennisbanerne. Det kan dog først ske, når frosten er gået af jorden, fortæller Svend Erik Pedersen fra tennisklubben.
Der er også rejst stålhegn omkring baneanlægget, ligesom der er opstillet lysmaster.
- Udover kunststofbelægningen mangler der fortsat en hel del, der skal laves med en frivillig arbejdsindsats. Der er bl.a. et redskabsskur, som skal rumme de tekniske installationer til den udendørs belysning.
Med det nye anlæg får Vestbjerg et anlæg i topklasse med to baner til almindelig tennis, to til padel-tennis og syv til petanque.
- Vi håber, at tennisanlægget er klar til spil i starten af januar. Frem til den 1. april, hvor tennissæsonen starter kan alle frit benytte banerne.  Dog således, at medlemmer af tennisklubben altid har fortrinsret til banerne, forklarer Svend Erik Pedersen.
Tegningen af både familie- og enkeltmedlemsskaber er allerede gået i gang.
- Nu glæder vi os blot til atter at kunne spille tennis og petanque på meget fine baner i Vestbjerg, siger Svend Erik Pedersen.
Der har været mange bump og forhindringer på vejen undervejs.
Det er over to år siden, klubbens hidtidige og velfungerende tennis- og petanqueanlæg på Mejlstedvej blev jævnet med jorden – og klubhuset nedtaget, så arealet kunne gøres salgsklar.
I dag ligger arealet stadig brak.
Derfor har der hersket nogen frustration over, at man ikke har kunnet vente med at nedrive det gamle anlæg,  indtil det nye på ”Idræt på Toppen” stod klar. Dermed er Vestbjerg Tennis- og Petanqueklub gået glip af to sæsoner, der kunne have været spillet.
Ligeledes har kommunen undervejs trukket et par af de tilladelser, den tidligere har givet, tilbage, fordi den mente, at der var nye ting, der skulle undersøges.
Bl.a. blev projektet sendt ud i høring, hvilket gav yderligere forsinkelser – og fordyrelser af materialerne.
Det siges, at hvis man venter længe nok, kan man blive konge af Sverige.
Eller omskrevet: Så får man nogle af Danmarks bedste tennis- og petanquebaner

 
Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Privatlivspolitik

 


Så godt dækker Vodskov Avis: