2021-12-21 09:46:28 | Kategori: Avis

 
Vodskov Avis ønsker alle en glædelig jul

Drej kun universet helt omkring,
vend kun op på alle ting,
jorden med, thi den er falsk og hul,
rør blot ikke ved min gamle jul.

Sådan lyder det i nogle af de sidste linjer i Peter Fabers velkendte julesangsang ”Sikken trængsel og alarm”, skrevet i 1848.
Corona-pandemien i alle dens varianter – senest med den nye sydafrikanske variant Omikron - har i den grad vendt op og ned op på mange ting.
Det gælder også Peter Fabers formaning om ”ikke at røre ved min gamle jul”.
På grund af smittefaren blev skolerne allerede lukket i sidste uge – og elever og lærere sendt hjem på ”forlænget skoleferie” med fjernundervisning.
Søndag morgen trådte nye restriktioner i kraft med bl.a. nedlukning af kulturelle arrangementer, biografer, teatre, zoologiske haver, forlystelsesparker og meget andet. Også restaurationsbranchen har fået begrænset deres åbningstider, ligesom der de fleste steder skal bæres mundbind og gyldigt coronapas. Det gælder ligeledes, hvis du skal rejse med offentlig transport til fjerne steder af landet.
Heldigvis har de nye corona-restriktioner ikke ramt detailhandelen, bortset fra at der er sat et loft over hvor mange kunder, der må være i butikkerne på én gang.
Restriktionerne gælder foreløbig frem til mandag den 17. januar, hvor man må håbe, at vaccinationer, mundbind, afspritning, afstandskrav og ikke mindst sund fornuft har været så effektfulde, at de kan afskaffes.
Det må – sammen med fred i verden og styr på klimaudfordringerne – være blandt de helt store juleønsker i år.
Trods de mange besværligheder er der alligevel udsigt til en god juleaften – og hyggelige juledage – med samvær, hjertevarme, traditioner, og det, der i øvrigt hører julen til.
Lad os samtidig her i en mørk tid glæde os over, at det i tirsdags – den 21. december – var vintersolhverv – og dermed årets korteste dag.
Nu vinder lyset frem igen.
Vodskov Avis ønsker alle vore læsere, annoncører og andre samarbejdspartnere en glædelig jul.

Betina – Janni – Erik
Vodskov Avis

Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

HAR DU IKKE MODTAGET
VODSKOV AVIS
SENEST TORSDAG KL. 19.00

så send en mail til
reklamation@dnmh.dk

Privatlivspolitik

 


Så godt dækker Vodskov Avis: