2021-11-30 10:20:21 | Kategori: Avis

 
Solgårdens skubbehold belønnet med smørrebrød på Tylstrup Kro

TYLSTRUP: Hver tirsdag formiddag møder 11 borgere i Tylstrup op på byens plejehjem for at ”skubbe” de kørestolsbrugende beboere en tur rundt i Tylstrup by.
De ugentlige skubbeture rundt i byen – og nærmeste omegn vækker altid stor glæde hos plejehjemsbeboerne, både fordi de giver adspredelse fra dagligdagen, samtidigt med, at man undervejs både får  hilst på andre borgere og kan følge med i det, der ellers sker i byen.
- Og så er der selvfølgelig masser af god snak mellem dem, der skubbes - og os, der skubber.. Og til store gensidig glæde – ikke mindst for os, fortæller Irene Jacobsen og Arne Thomsen.
Der er ingen tvivl om, at Solgårdens beboere ser frem til den ugentlige skubbetur. Netop derfor er det vigtigt, at skubberne er stabile folk, der møder op hver tirsdag formiddag. Man skal jo nødigt skuffe nogen, lyder det.
Skubbeholdet fungerer helt og aldeles på frivillig basis, hvor lønnen er den glæde, plejehjemsbeboerne udstråler, når de skubbes rundt i Tylstrup i deres kørestole.
Skubberne understreger, at de altid dukker med en frisk corona-attest, når de dukker op på Solgården hver tirsdag
- Det er vigtigt, at vi passer på hinanden.
Skubbeholdets flotte og indsats blev tirsdag påskønnet af hårplejefirmaet Leonhard Danmark i Brønderslev, der efter endt skubbetur invitererede hele skubbeholdet på højtbelagt smørrebrød på Tylstrup Kro.
- Og det er vi meget taknemmelige for, lød det
Leonhard Danmark har flere gange givet plejehjemsbeboere en god oplevelse.
- Sådan noget skal der altid være plads til. Når vi så gør noget godt for de ældre i samfundet, er det noget, der er med til at give positive vibes for os.
- Vi ved hvilke smil det kan bringe på rigtig manges læber.  Derfor er det vigtigt for os, at støtte den her vej rundt også, når der er mulighed for det, skriver Leonhard Danmark bl.a. på sin hjemmeside.

 
Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Privatlivspolitik

 


Så godt dækker Vodskov Avis: