2021-11-30 10:18:11 | Kategori: Avis

 
12-årige Marie Østervig fra Vodskov Danmarksmester i Latindans for 4. gang
Sammen med sine partner Jens-Marius vandt hun også DM i Standarddans

VODSKOV: Forrige lørdag vandt 12-årige Marie Østervig Danmarksmesterskabet i Latindans for fjerde år i træk, hvor hun dansede med sine nye partner Jens-Marius Aarslev Flytlie fra Aarhus.
Om søndagen opnåede det unge par endnu et Danmarksmesterskab, nemlig i Standard Junior 1-konkurrencerækken.
Bag de to Danmarksmesterskaber ligger der en målrettet indsats.
Marie og Jens Marie, der har danset sammen siden april, træner fire-fem gang ugentligt i Aarhus og i Aalborg – både på hold og med enetimer med deres trænerteam.
I Aarhus danser parret VM-dans, og i Aalborg danser de i House of Dance, der også har hold i Vodskov om tirsdagen. Både for børn ned fire år og for voksne.
Marie og Jens-Marius bruger mange timer på deres sport. Både i træningslokalerne og på transporten mellem Aarhus og Aalborg.
Det unge par har i øvrigt vundet samtlige de turneringer, de har deltaget i. Senest i weekenden,  hvor de stillede op i Moland Cup og vandt både i Star og Konkurrencerækken.
Parret drømmer om at gøre sig gældende ved udenlandske turneringer. Men det er dyrt. Det er derfor nødvendigt at have opbakning fra sponsorer.
Derfor håber Marie og Jens-Marius, at der er virksomheder, der har lyst til at støtte parret på deres videre rejse mod toppen.


 
Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Privatlivspolitik

 


Så godt dækker Vodskov Avis: