2021-11-09 10:38:43 | Kategori: Avis

 
Vodskov er en populær bosætningsby

VODSKOV: - Der er fuld gang i udviklingen i Vodskov. Byen vokser sig til stadighed større og større, konstaterede formanden for Vodskov Erhvervsforening Jesper Nyborg på foreningens generalforsamling lørdag eftermiddag.
- Vodskov Enge er udstykket med 22 parcelhusgrunde, der stort set allerede er solgt. Og på Langbrokrovej udvider Viva-Bolig med 21 boliger, som står klar inden jul.
- Syd for skyder Agerparken op med 39 udlejningsboliger, hvoraf der allerede er flyttet beboere ind i de første ti. Det samlede Agerparken-byggeri står færdigbygget i sommeren 2023.
- Desuden har vi noteret, at der ligger endnu et stort projekt på tegnebrættet i Vodskov Sydvest med 230 boliger, fortalte Jesper Nyborg.

Erhvervsjord – en langsommelig proces
Knap så stærkt går det med art få etableret erhvervsjord syd for Vodskov, som Aalborg Kommune har arbejdet langsomt videre med siden 2019.
- Det arbejde pågår stadig. Vi havde håbet, at lokalplanen kunne gennemføres i 2020. Men sådan gik det ikke. Vi skubber fortsat på gennem Business Aalborg, fortsatte Jesper Nyborg.

Corona satte alt på lavt blus
Coronaen kom i høj grad også til at påvirke de ellers mange planlagte aktiviteter i Vodskov Erhvervsforening med aflysninger.
Således blev der kun holdt tre bestyrelsesmøder mod normalt syv. Derudover er der holdt møder med Aalborg Kommune.

Jul i Vodskov trods corona
Selvom landet var ramt af corona-restriktioner, blev der alligevel jul i Vodskov med en flot julebelysning i gaderne.
- Også Erhvervsforeningens smukke juletræ på Trekanten – i 2020 skænket af Verner Davidsen blev tændt. Nu må vi se, om Bjarne Andersen, som sponserer juletræet i år, kan matche det, fortsatte Jesper Nyborg.

Genstart af detailhandelen
Erhvervsforeningerne i Aalborg Kommunes oplandsbyer holder hvert år tre til fire møder med Business Aalborg, så alt ikke kun handler om Aalborg by.
- De møder har arkitekt Morten Wæhrens og jeg deltaget i, Møderne med oplandsbyerne kom der en pose penge ud af, idet Aalborg Byråd - efter ansøgning - bevilgede en million kroner til genstart af detailhandelen i kommunens 22 oplandsbyer. I Vodskov søgte og fik bevilget en pæn andel af pengene, forklarede Jesper Nyborg.

Aktiviteter i Vodskov
I Vodskov er pengene blandt andet blevet brugt til Sankthansfesten med livemusik, aftenåbent, Open by Night med musik i gaden - og et arrangement i forbindelse med fejring af pølsevognes 100-års jubilæum.
- Senere bliver der også ”Towlige Dage” med et musikfyrværkeri, ligesom der kommer ekstra juleaktiviteter i hovedgaden.

Open by Night og Sankt Hans
Selvom coronaen lagde sin dæmper på aktiviteterne, lykkedes det Erhvervsforeningens butiksudvalg at arrangere to velbesøgte Open by Night i maj og august.
Ligeledes stod Erhvervsforeningen sammen med Vodskov Samråd bag en ekstra stor og velbesøgt Sankt Hans-fest med et firemands band, pølsevogn, fakler, snobrød og gratis slikposer til børnene. Årets båltaler var ældre- og handicaprådmand Jørgen Hein.

Ønsker flere medlemmer
Jesper Nyborg oplyste videre, at der pt er 102 medlemmer i Vodskov Erhvervsforening. En tilbagegang på seks.
- Vi vil gerne være flere Derfor er der nu sammen med vores kasserer Kristian Hedermann fra Spar Nord sat fokus på medlemshvervningen. Kender I en erhvervsdrivende, der endnu ikke er medlem, så giv os et praj, opfordrede Jesper Nyborg.

Ønskede ikke genvalg
Vinhandler Morten H. Kristensen, der gennem 30 år har været et meget aktivt medlem af Vodskov Erhvervsforenings bestyrelse, ønskede ikke genvalg.
- Nu må der nye kræfter til, sagde han.
- Hvad giver man en vinhandler i afskedsgave? I hvert fald ikke vin, konstaterede formand Jesper Nyborg, der derfor i stedet overrakte Morten H. Kristensen en flot strikketrøje.

Nyvalg og genvalg
I stedet for Morten H. Kristensen valgtes brugsuddeler Max Kristensen til bestyrelsen.
Der var genvalg til Leo Nielsen (VVS-Installatøren) og Morten Währens (Arkitekthuset Vodskov).
Bestyrelsen består desuden af formand Jesper Nyborg (Sambyg), Claus Pedersen (NyBolig), Jette Gjøderum (Brunø) og kasserer Kristian Hedermann Nielsen (Spar Nord Bank
Som suppleanter valgtes Erik Larsen (DanEngros) og fysioterapeut Hanne Faulkner.

 
Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Privatlivspolitik

 


Så godt dækker Vodskov Avis: