2021-11-02 10:39:40 | Kategori: Avis

 
Clara fra Sulsted Skole vandt Lions Hammer Bakkers plakatkonkurrence

SULSTED: Eleverne i Sulsted Skoles 4. klasse måtte både lægge hovederne i blød og bruge deres kreative evner, da Lions Club Hammer Bakker inviterede dem til at deltage i en international plakatkonkurrence med temaet ”Vi er alle forbundne”.
Onsdag middag besøgte en deputation fra Lions Club Hammer Bakker bestående af vicepræsident Knud Nielsen, Hans Stochholm og Jørgen Thorsen Sulsted Skole for at afsløre, hvilken elev, der havde vundet den lokale del af konkurrencen.
Formålet med plakatkonkurrencen, der er udskrevet af Lions Club International, er at give eleverne en forståelse for, at selvom vi på Jorden har lande med forskellige kulturer og racer, så er vi alle forbundne med hinanden.
Vi bor alle på den samme jordklode – og ved at respektere hinandens forskelligheder på tværs af landegrænser, skaber vi også den internationale forståelse, der er vejen til en fredeligere verden.
4. klasse-eleverne på Sulsted Skole har sammen med deres billedkunstlærer Annie Gaardboe arbejdet med plakatprojektet siden i sommer.
Eleverne har hver gennem sin egen plakat givet sit kunstneriske bud på temaet ”Vi er alle forbundne”.
Herefter har en dommerkomite fra Lions Club Hammer Bakker har valgt den vinderplakat, der nu i første omgang går videre til en regional konkurrence.
Vinderplakaten fra Sulsted er lavet af Clara Grøn Zindorff.
Vinder Claras plakat også regionalt, sendes den videre til landskonkurrencen. Vinder den ligeledes her, sendes den videre til en international konkurrence i Lions-hovedkvarterne i enten Wien eller New York.
Hovedpræmien er 5.000 US-dollars, ligesom der også uddeles 23 andenpræmier på hver 500 US-dollars.
Dollarbeløbene ender naturligvis i de respektive klassekasser.
Den internationale vinder af plakatkonkurrencen skal selv til enten Wien eller New York for at få præmien overrakt.
Under besøget i Sulsted Skoles, havde Lions-folkene også taget en check på 1.500 kr. med til klassekassen, ligesom eleverne blev trakteret med en sodavand og en slikkepind.

 
Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Privatlivspolitik

 


Så godt dækker Vodskov Avis: