2021-10-05 12:54:26 | Kategori: Avis

 
18 mio. kroner afsat til anlæggelse af cykelsti Vodskov-Vestbjerg

VODSKOV-VESTBJERG: I torsdags indgik Regeringen, Det radikale Venstre, SF og Enhedslisten aftale om at afsætte 150 mio. kroner til en pulje, der er målrettet kommunale cykelprojekter i hele landet.
Aftalen indebærer også, at Staten afsætter ni millioner kroner til anlæggelsen af en cykelsti mellem Vodskov og Vestbjerg – mod at Aalborg Byråd bevilger et tilsvarende beløb. Det er allerede sket.
Dermed er der i alt 18 millioner kroner til rådighed til cykelstien, der ifølge Vodskov Avis´ oplysninger anlægges på begge sider af den smalle og snoede Tingvej.
Tingvej er en kompleks strækning, hvor der bl.a. skal opkøbes arealer til cykelstierne.
- Nu ser vi frem til at indlede arbejdet. Nu går vi i gang med at planlægge processen og få et overblik over de nødvendige undersøgelser, inden projekteringen går i gang, fortæller civilingeniør Peter Sønderlund fra Aalborg Kommune.
Han tilføjer, at den grove tidsplan er, at 2022-23 vil gå med projektering og opkøb af arealer, så selve anlægsarbejdet kan påbegyndes enten i slutningen af 2023 eller i 2024.
Den samlede bevilling på 18 mio. kr. til anlæggelsen af en cykelsti fra Vodskov til Vestbjerg har vakt stor glæde, fordi den smalle og snoede Tingvej er farlig for cyklister og bløde trafikanter.
Mange forældre har ligefrem forbudt deres børn at cykle på strækningen.
 
Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Privatlivspolitik

 


Så godt dækker Vodskov Avis: