2021-09-28 13:51:04 | Kategori: Avis

 
TUI Tylstrup fortstærker sin håndboldafdeling

TYLSTRUP: Med verdensmesterskab, OL-sølv og andre flotte præstationer må der utvivlsomt være opstået en ekstra stor interesse for at spille håndbold.
TUI-Tylstrup Ungdoms- og Idrætsforening har derfor besluttet at forstærke sin håndboldafdeling, der får to kompetente trænere Ida og Susanne Bossen.
På lørdag kl. 11.30 deltager TUI-Håndbold i den landsdækkende ”Håndboldens Dag”, hvor alle, der har lyst til at spille håndbold, er velkomne til at møde op i Tylstrup Hallen.
- Der er lagt op til en både sjov og hyggelig times tid med masser af håndbold, grin og sved på panden. Der sluttes af med en ”stadionplatte” (to pølser med brød), fortæller Per Kristensen, der er hovedformand i TUI.
Med arrangementet håber TUI at kunne få flere til at spille håndbold, der, nu hvor efteråret og vinteren står for døren, er en sport, der dyrkes indendørs.
Per Kristensen glæder sig i øvrigt over, at der er ved at komme godt gang i TUI's forskellige afdelinger: Gymnastik, badminton og fodbold efter den lange corona-nedlukning.
Lang tids corona-pause har dog givet et mindre frafald af medlemmer.
- De skal dog nok komme tilbage, nu hvor besværlighederne omkring at skulle fremvise gyldig corona-test er overstået. Den egentlige udfordring består – som altid - i at få flere frivillige til at yde en indsats i vore afdelinger, siger Per Kristensen.
Han glæder sig også over, at der igen er kommet fuld fart på den ugentlige mandagsbanko-spil i Tylstrup Hallen, hvor antallet er spillere ligger fuldstændig på niveau med tiden før corona.
- Bankospillene er den egentlige økonomiske motor i TUI, hvor overskuddet giver os mulighed for at holde medlemskontingenterne i foreningen på en meget fornuftig pris, slutter Per Kristensen.
 
Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Privatlivspolitik

 


Så godt dækker Vodskov Avis: