2021-09-14 08:00:00 | Kategori: Avis

 
Planer om 230 nye ejerboliger i Vodskov-Sydvest
Kan medfinansiere den længe ønskede omfartsvej

VODSKOV: Hvis planerne om at bebygge et område i Vodskov Sydvest realiseres, vil  Vodskov få et stort løft.
Der er netop offentliggjort en oversigt over udstykningerne i området med 157 byggegrunde mod nord og 73 mod syd til tæt lav bebyggelse.
- De planlagte udstykninger passer godt ind i Vodskov Samråds planer, idet de giver mulighed for medfinansiering af den længe ønskede omfartsvej uden om byen, fortæller samrådsformand og lokal byrådskandidat for Venstre Hammer Bakke Peter Lindholt.
Han oplyser videre, at der er afsat 30,5 mio. kroner til omfartsvejen på Aalborg Kommunes budget for 2026.
- Et nyt stort boligområde giver flere nye muligheder. Bl.a. for at søge statspuljer til parkeringspladser for pendlere og borgere, der har samkørsel.  Med en ny rundkørsel vil den nye+Bus2 med anlæggelsen af en rundkørsel og busstation i stedet kunne køre til Vodskov frem for at stoppe ved Kvickly, fremhæver Peter Lindholt.
- Der er skal laves to nye børnehaver i Vodskov. Hvis projekt Vodskov Sydvest bliver en realitet, vil det være oplagt at bygge en børnehave i vest, som også kan frekventeres af børn fra nybyggeriet Agerparken.
Det er de to brødre Basso – begge med tilknytning til Vodskov, der ejer og udstykker arealet.
'Vodskov-Sydvest-projektet kræver en udarbejdelse af en ny lokalplan for den del af området, der vender ud mod Loftbrovej, mens den anden del kan laves under den nuværende lokalplan.
- Den første spadestik kan forhåbentlig tages om et par år, da By- og Landsskabsforvaltningen har tilkendegivet. at de stiller sig positive overfor projektet, siger Peter Lindholt.
Projektet vil løbende kunne følges i Vodskov Avis og på peterlindholtvenstrehammerbakker.dk.
Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Privatlivspolitik

 


Så godt dækker Vodskov Avis: