2021-09-07 12:01:00 | Kategori: Avis

 
Anders Klitgaard vandt Hammer Bakker Runners klubmesterskab

VODSKOV: I det skønnest tænkelige septembervejr blev årets klubmesterskaber i Hammer Bakker Runners – Vodskov Motionsløbeklub i søndags afholdt i Hammer Bakker.
I modsætning til de netop overståede Olympiske Lege i Tokyo, hvor mottoet er højere, hurtigere og længere, er mottoet for HBR’s klubmesterskaber til gengæld tættere. Klubmesteren er nemlig det medlem, der kommet tættest på sin forudsagte tid!
I år skulle deltagerne rundt på en 4,17km lang rute i Hammer Bakker. Deltagerne bestemte selv om de ville gå eller løbe og om de vil rundt en eller to gange. Blot handler det om at estimere sin sluttid og så gennemføre ruten så tæt som muligt på den forud gættede tid. Dermed er klubmesterskabet åbent for alle, hvad enten man er kvinde, mand, hurtig, langsom, løber eller vandrer.
Dette års klubmester blev Anders Klitgaard, mangeårigt medlem af HBR, der før start forudsagde at han ville gennemføre i tiden 25 minutter og 0 sekunder. Anders kom i mål i tiden 24:42, og var dermed blot 18 sekunder fra sin gættede tid.


 
Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Privatlivspolitik

 


Så godt dækker Vodskov Avis: