2021-09-07 12:00:00 | Kategori: Avis

 
Første spadestik til Vestbjergs nye tennis- og petanquebaner endelig taget

VESTBJERG: Fredag morgen kunne Vestbjerg Tennis- og Petanqueklub – efter lang tids kommunal sagsbehandling - endelig tage det første spadestik til klubbens nye baneanlæg.
Det nye anlæg placeres på i den østlige ende af Vestbjerg Skoles sportsanlæg, hvor der bliver to baner til almindelig tennis, to til padel-tennis og syv til petanque. Alle på kunststof.
For to år siden blev både tennis-og petanquebanerne jævnet med jorden, og klubhuset nedtaget, så arealet kunne gøres salgsklart.
I dag ligger det hele fortsat brak, og i tennis- og petanqueklubben hersker der stor frustration over, at man ikke kunne vente, indtil det nye anlæg på ”Idræt på toppen” stod færdigt.
- Nu er der trods alt gået to år, hvor vi har stået uden baner og klubhus. I stedet har vi måttet spille tennis og petanque i Vadum og Vestbjerg, siger Svend Erik Pedersen fra klubben.
Kommunen har givet flere tilladelser til, vi kunne gå i gang med det nye anlæg. Men de er blevet trukket tilbage, fordi der var nye ting, man mente skulle undersøges. Bl.a. blev projektet sendt ud i høring, hvilket gav yderligere forsinkelser.
Den meget lange sagsbehandlingstid har også fordyret projektet, fordi de materialer, der skal bruges, er steget i pris.
Petanquespillerne har dog i mellemtiden fundet en – interimistisk løsning. En tid blev der spillet på Vestbjerg Bytorv, og senest på den opbrudte multibane ved det gamle sportsanlæg. Men det er nødløsninger, som langt fra er optimale.
Men med det første spadestik er man nu endelig – og langt om længe - kommet i gang med anlæggelsen af tennis- og petanqueanlægget.
De indledende manøvrer består i lægning af drænrør, så overfladevandet kan ledes ud i en lille sø vest for det nye baneanlæg. Dernæst skal arealet planeres. Der en højdeforskel på over 30 cm fra den ene ende til den anden.
I år 2020 anslog man, at anlæggelsen af tennis- og petanqueanlægget ville koste omkring en million kroner. Men med stigende materialepriser holder det skøn næppe i dag, idet leverandører dengang gav tidsbegrænsede tilbud.
 
Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Privatlivspolitik

 


Så godt dækker Vodskov Avis: