2021-09-01 07:02:00 | Kategori: Avis

 
Mads Duedahl indviede Tylstrups nye bålhytte

TYLSTRUP: Torsdag klippede sundheds- og kulturrådmand Mads Duedahl den røde snor og indviede dermed officielt den nye bålhytte i Tylstrup Byskov.
Bålhytten har ganske vist stået færdig i nogen tid. Den formelle indvielse har dog måttet vente på grund af corona-nedlukningerne.
Indvielsen blev overværet af samtlige Tylstrup Skoles elever, lærere og pædagoger, der sammen med Mads Duedahl vandrede gennem Byskoven frem til bålhytten.
Undervejs demonstrerede eleverne også de skilte med QR-koder, der er sat op langs stierne, og som kan programmeres til forskellige formål. Eksempelvis at fortælle om Byskovens vegetation eller anvendes ved orienteringsløb.
Det er Tylstrup Samråd, der har taget initiativet og søgt midler til opførelsen af bålhytten. Undervejs er Tylstrups ungdom blevet taget med på råd. De har ønsket at få monteret USB-stik i bålhytten, så de kan lade deres mobiltelefoner og Ipads op. Bålhytten har også fået belysning.
Al energien til det hele kommer fra et lille solcelleanlæg på taget.
Ved indvielsen blev der serveret cupcakes fra Tylstrups nye Hygge-café, mens Sparekassen Vendsyssel havde doneret vandflasker til alle.
Inden indvielsen blev Mads Duedahl også præsenteret for den nye skolesti, der løber fra Tylstrup Hallens parkeringsplads direkte hen i skolegården.
Dermed kan forældrene nu sætte deres børn sikkert af på den store parkeringsplads – frem for at standse på den stærkt befærdede Luneborgvej - eller ved indkørslen til skolen, hvor der også opstår trængsel, når mange børn sættes af på én gang.
 
Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Privatlivspolitik

 


Så godt dækker Vodskov Avis: