2021-08-24 08:02:00 | Kategori: Avis

 
Den største Tylstrup Open by Night nogensinde

TYLSTRUP: Aldrig nogensinde før har der vist været så mange mennesker i byen på én gang.
Et smukt sensommervejr, trangen til igen at møde levende mennesker under festlige former - og ikke mindst masser af underholdning og muligheden for at få en snak med repræsentanter fra byens erhvervsliv gjorde Tylstrup Open til en stærk publikumsmagnet.
- Vi er både glade og taknemmelige for det store fremmøde, siger Jeanette Bækgaard fra Tylstrup Erhvervsforening, der er arrangør af Tylstrup Open by Night.
På Vagns Plads ved den gamle købmandshandel trak sangeren og komikeren Ib Grønbech fuldt telt. På Dagli´Brugsens parkeringsplads var der masser af sjov for både store og små. Her kunne du tilmed stige ombord på et tog, der tog dig med en ”Ud og Se-tur gennem Tylstrups hovedstrøg, hvor der også var masser at se på for både togpassagerer og dem, der foretrak at benytte apostlenes heste.
Du kunne få stillet din sult og tørst både hos Dagli´Brugsen, Byens Pizza, Kvisthuset, Slagter Bo, Foderbrættet og i Tylstrups nye hyggecafé med rumænsk inspireret bagværk.
Blev du træt undervejs, kunne du finde gode tilbud på sofaer, lænestole og andet møblement hos Møbelsalg.
Tylstrup Open by Night havde også noget for dem med hang til nostalgi: Flotte automobiler fra Vodskov VeteranBil Club og veterantraktorer.
Frikirkens spejdere havde snobrødsbagning og andre aktiviteter, og ikke mindst var TUI – Tylstrup Idrætsforening på gaden til en snak om den kommende sæsons gymnastik- og badmintonsæson.
Fremtiden i Tylstrup byder også på noget middelalderligt.  Tylstrup Erhvervsforening arbejder på at lave middelaldermarked på den gamle markedsplads til næste år, som man håber bliver et fast tilbagevendende arrangement. Derfor kunne du også møde repræsentanter fra Middelalderfolket fredags.
 
Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Privatlivspolitik

 


Så godt dækker Vodskov Avis: