2021-07-07 07:03:00 | Kategori: Avis

 
Line og Louise har åbnet "Salon L" i Tylstrup

TYLSTRUP: Fredag eftermiddag holdt Line Algrensen og Louise Elkjær Søttrup åbningsreception i deres nye frisørsalon ”Salon L” på Luneborgvej 75 i Tylstrup.
- Salonen kan vel ikke hedde andet end ”Salon L”, da "L" er forbogstavet i begge vore fornavne, smiler Line og Louise.
Line Algrensen er i forvejen et kendt ansigt i Tylstrup som bla. gymnastikinstruktør. Louise Elkjær Søttrup kommer fra Brønderslev, hvor hun har arbejdet både hos Deres Frisør og Frisør Lotte Libak.
Line mangler stadig et halvt år af den fireårige frisøruddannelse. Uddannelsen blev afbrudt, da hendes frisørmester blev gravid og besluttede at lukke sin salon. Dermed stod Line med en afbrudt og næsten færdig frisøruddannelse.
Heldigvis kendte hun Louise, og sammen besluttede de at indgå partnerskab om den nye frisørsalon i Tylstrup.
Det sidste halve år af den således afbrudte uddannelse, bliver Louise dermed læremester for Line, så hun kan få sit svendebrev.
Salon L sætter krøllerne på hele familien m/k. For at undgå unødig ventetid for kunderne er der tidsbestilling, og hver tirsdag er der ekstra længe åbent – til kl. 20.00.
Lørdag er ”Salon L” sædvanligvis lukket. Men her er det alligevel muligt at bestille tid. Det kan eksempelvis være en brud, der skal have sat håret.
Som en ekstra service sætter Line og Louise også gerne krøllerne i kundens eget hjem. Der er jo en del mennesker, der er ikke er så mobile.
I mandags slog Line og Louise dørene op til den første rigtige arbejdsdag i ”Salon L”.  Og de får travlt. Bestillingsbogen er allerede fyldt godt op.
Når alt er kommet ind i daglig gænge, vil Line og Louise deltage i forskellige inspirationskurser indenfor frisørfaget.
- Fornyelse er simpelthen et must i den her branche, siger de samstemmende.
 
Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Privatlivspolitik

 


Så godt dækker Vodskov Avis: