2021-07-07 07:02:00 | Kategori: Avis

 
Høj stemning ved udendørs Fanø-rock i Tylstrup

TYLSTRUP: Humøret og den gode stemning nået helt op i det høje luftlag under fredag aftens udendørs rockkoncert med ”Johnny Madsen Tribute” i Tylstrup.
Først og fremmest var det en smuk sommeraften af de helt sjældne. For   det andet havde Danmark netop besejret Tjekkiet 2-0 og var gået videre til semifinalen i europamesterskaberne i fodbold, da publikum begyndte at strømme til festpladsen på Luneborgvej – tæt ved Ultvedsøerne.
- Da vi planlagde koncerten, anede vi ikke, at Danmark skulle spille kvartfinalekamp, så derfor har vi rykket koncertstarten med en halv time, fortalte Jeanette Bækgaard fra Tylstrup Samråd, der havde arrangeret koncerten.
Da ”Johnny Madsen Tribute” derefter slog de første strofer an med numre fra den fanøske rockmusiker fik den hyggelige og muntre stemning endnu et løft, krydret med nogle af Madsens muntre brokker. Det er absolut ikke ”løwn”, når det velspillende band beskriver sig selv som ”tæt på originalen.”
Over et par hundrede gæster indfandt sig på pladsen, og det kan sandsynligvis bane vej for flere udendørs koncerter i Tylstrup.
I dagene før koncerten var der et større forarbejde med indhentning af myndighedsgodkendelse, opstilling af scene, strømforsyning, boder, toiletfaciliteter og andet. Men det har ikke virket afskrækkende i forhold til at følge succesen op.
Fredagens udendørskoncert i Tylstrup blev støttet af Sundheds-og Kulturforvaltningens pulje til sommeraktiviteter i landdistrikterne.
 
Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Privatlivspolitik

 


Så godt dækker Vodskov Avis: