2021-06-30 07:03:00 | Kategori: Avis

 
Tidligere Sulsted IF-spiller Benjamin Damsgaard skriver kontrakt med AaB

SULSTED: Benjamin Damsgaard, der har fået sin fodboldopvækst i Sulsted IF, har netop underskrevet en treårig kontrakt med AaB.
Benjamin begyndte at spille fodbold i Sulsted IF som femårig. Allerede fra start viste han flair for spillet med bolden. Han spillede i Sulsted IF, senere i SVIF og har desuden løbende deltaget i AaB’s talenttræning.  
Som U12 spiller trænede Benjamin i en længere periode fast sammen med AaB-holdet, mens han stadig var en fast del af SVIF- holdet.

På AaB's U13-elitehold
I maj måned 2017 blev Benjamin tilbudt et klubskifte og dermed en plads på AaB’s U13 elitehold, med henblik på at blive en del af elitemiljøet i AaB.
Da fodbold var - og stadig er - Benjamins helt store passion, greb han straks denne mulighed.
Klubskiftet betød at Benjamin blev en del af elitemiljøet i AaB, hvilket resulterede i en hel del mere træning, flere krav både på og udenfor banen - samt en langt større grad af konkurrence.

Fodboldtalent i rivende udvikling
Klubskiftet blev suppleret med et skoleskift fra Sulsted Skole til en idrætsklasse på Sønderbroskolen i Aalborg.
Skiftet gav ham nogle helt unikke muligheder for at kombinere en god skolegang med det sportslige.
Benjamin har siden sit klubskifte til AaB været igennem en rivende udvikling. Det betyder, at han i dag er fast mand på U17 eliteholdet i AaB. Desuden har han netop spillet sin 4. landskamp for Danmarks U16 landshold, hvor modstanderen hed Portugal.

Team-Danmark og Handelsgymnasiet
Efter sommerferien fortsætter Benjamin med en Team Danmark-ordning i hånden sin skolegang på Aalborg Handelsgymnasium.
Ordningen sikrer en fortsat god balance mellem sporten og uddannelsen.

Stolthed i Sulsted IF Fodbold
- Benjamin flotte udvikling påskønnes nu med en kontrakt fra AaB’s side, hvilket vi fra Sulsted IF’s side er super stolte af. Det er rigtig godt gået og et flot skulderklap til en hårdt arbejdende ung mand, som på intet tidspunkt har fortrudt sine valg eller opgivet sine drømme, siger Arne Vinfeld.
- Vi synes at dette er en inspirerende historie, som forhåbentlig kan være med til at motivere de mange dygtige drenge og piger vi har i klubben til at blive ved med at jagte deres drømme, fortsætter Arne Vinfeld.
I denne uge deltager Benjamin Damsgaard i DGI's fodboldskole i Sulsted, hvor han er instruktør på et af holdene for tredje år i træk.
 
Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Privatlivspolitik

 


Så godt dækker Vodskov Avis: