2021-06-23 07:03:00 | Kategori: Avis

 
Lynhurtig generalforsamling i Vodskov Erhvervsforening

VODSKOV: Formanden for Vodskov Erhvervsforening Jesper Nyborg havde ikke meget at berette om på årets generalforsamling, der torsdag aften blev holdt på Vodskov Kro.
- Stort set alle vore planlagte arrangementer – både Open by Night i maj og august 2020 og vore medlemsmøder måtte aflyses på grund af coronaen. Af samme grund kunne vi heller ikke holde vores generalforsamling i november, sagde Jesper Nyborg.
Han noterede dog, at der i stedet for Open by Night er holdt to Langtorsdags-arrangementer i Vodskov, ligesom det lykkedes at få hængt Vodskovs julebelysning op til at sprede lidt glæde i vintermørket.
Jesper Nyborg glædede sig over, at medlemstallet - på trods af konsekvenserne af corona-nedlukningerne – fortsat er intakt med omkring 100 virksomheder.
Da der på grund af det corona-ramte år stort set ikke har været udgifter til arrangementer, besluttede generalforsamlingen, at medlemskontingentet i 2021 bliver gratis.
Der var genvalg til formand Jesper Nyborg (Sambyg), Jette Gjøderum (Brunø) og Claus Pedersen (Nybolig Vodskov).
Kasserer Ole Andersen (Nordjyske Bank) genopstillede ikke, da han er blevet direktør i en anden af bankens afdelinger ”udenfor pastoratet”.
I stedet valgtes afdelingsdirektør Kristian Hedermann Nielsen (SparNord Bank – Vodskov).
Erhvervsforeningens bestyrelse består desuden af Morten H. Kristensen (Vin-Gaven), Leo Nielsen (VVS-Installatøren) og Morten Wæhrens (Arkitekthuset Vodskov).
Efter små tyve minutter kunne dirigent Bjarne Lyngholm Andersen takke for god ro og orden og afslutte generalforsamlingen.
Der var derefter tid til at følge de sidste minutter af VM-fodboldkampen mellem Belgien og Danmark.

 
Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Privatlivspolitik

 


Så godt dækker Vodskov Avis: