2021-06-23 07:02:00 | Kategori: Avis

 
Rejsegilde på 21 lejeboliger på Højrimmen i Vodskov

VODSKOV: Der er fuld gang i byggeriet i området omkring Hammer Bakker.
Onsdag middag var der rejsegilde på Vivaboligs 21 nye lejeboliger på hjørnet af hjørnet af Langbrokrovej og Tingvej i Vodskov.
Jesper Nyborg bød på vegne af Højrimmen Byg Aps velkommen til rejsegildet, som ifølge traditionerne først og fremmest er håndværkernes fest. Udover håndværkerne rettede Jesper Nyborg også en tak for et godt samarbejde til entreprenører, byggeudvalg, rådgivere og andre samarbejdspartnere.
Derefter gav han ordet til direktør Lotte Bang Vivabolig, der ligeledes roste byggeriet, der har en attraktiv beliggenhed lige ved porten til det naturskønne Hammer Bakker med masser af naturoplevelser for hele familien.
- Det er et byggeri, som vi er stolte af.
Rådmand for By- og Landskabs Hans Henrik Henriksen sagde i sin tale, at ét er at behandle en byggesag politisk inde bag forvaltningens mure. Det er dog en anden oplevelse at se byggeriet blive til virkelighed.
Også rådmanden roste placeringen, som han kaldte fantastisk.
- Byggeriet her er en vigtig del af byudviklingsplanen for Vodskov.
De 21 nye lejeboliger på Højrimmen i Vodskov omfatter både lejligheder og rækkehuse, - enten med egen have, terrasse eller altan. Størrelsen på boligerne bliver på 86 til 95 kvm.
Boligerne omgives af fællesarealer og en legeplads.
 
Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Privatlivspolitik

 


Så godt dækker Vodskov Avis: