2021-06-09 08:25:55 | Kategori: Avis

 
Planer om udvidelse af Sulsteds Dagli`Brugs

SULSTED: Selvom årets generalforsamling i Sulsted Brugsforening var noget af et tilløbsstykke, kunne man lige netop overholde det gældende forsamlingsforbud,
I sin beretning glædede formanden Stella Byskov sig over, at man nu igen kan mødes fysisk:
- Bortset fra generalforsamlingen i juli har vi desværre ikke har haft mulighed for at afvikle medlemsarrangementer siden. I bestyrelsen glæder vi os til igen at kunne samle byens borgere til sommerfest, vinsmagning og et par nye tiltag.

Bestyrelsesarbejdet
- I stedet har vi i bestyrelsen brugt året til at arbejde på de indre linjer. Vi har eksempelvis udarbejdet et ”årshjul” til brug for bestyrelsesarbejdet. Vi har også haft fokus på, hvad der ligger i rollen som bestyrelsesmedlem, - og hvad vi hver især kan byde ind med.
Fra overskuddet i Sulsted Brugsforening har vi fortsat kunnet uddele donationer til Sulsteds foreningsliv og støtte Samrådets initiativ til at forskønne det grønne område mellem skolen og Brugsen.

Tilbygningsplaner
I 2020 blev der etableret flere parkeringspladser, med henblik på at gøre det muligt at gå videre med planerne om en tilbygning til Brugsen.
- Behovet for lagerplads til både emballage og pakkepost er stigende, krav til køleanlæg og ønsker om udvidelse af butikken er stadig er aktuelle, så det arbejdes der stadig på.

Stigning i dagligvaresalg
Uddeler Claus Borregaard kunne berette om et godt år for Brugsen i Sulsted:
- Corona-året har medført større salg, da flere har arbejdet hjemmefra og ikke har kunnet gå i byen og spise.
- Selvom der i gennemsnit har været færre handlende, så har den enkelte købt større ind. Noget skyldes at vi jo alle er opfordret til, at kun én fra hver husstand handler ind ad gangen.  Noget skyldes også at skoleelevernes småkøb har været betydeligt mindre.
Til gengæld har salget af benzin været faldende, fordi mange har arbejdet hjemmefra under coronaen.  

Overskud trods corona-besvær
Claus Borregaard understregede samtidigt, at rets positive resultat er opnået på trods af udgifterne ved overholdelse af Corona-tiltagene – mere daglig rengøring, indløb af håndsprit, mundbind/skærm mv.
Uddeleren rettede samtidigt en tak til personalet for at holde humøret oppe, når der har været tomme hylder på grund af varemangel, lange køer ved pakkeudleveringen og krav om ekstra rengøring.

Ekstra benzinpenge til Sulsted IF
OK benzin valgte i 2020 at forhøje deres bidrag til det lokale foreningsliv med 30 %,  da mange foreninger har været ramt af Corona-restriktionerne.
Det betød at Sulsted Idrætsforening fik en check på knap 27.000 kr. fra Brugsen og OK.
Bestyrelsen fik en ny suppleant, da Hans Christian Nielsen ikke ønskede genvalg.
I stedet valgtes Ellen Birk Larsen indtræder i hans sted.

 
Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Privatlivspolitik

 


Så godt dækker Vodskov Avis: