2021-06-02 07:02:00 | Kategori: Avis

 
SuperBrugsen indgår sponsoraftale med Vodskov Skytteforening

VODSKOV: SuperBrugsen Vodskov har netop investeret i nye elektroniske prisskilte.
Uddeler Max Kristensen rettede i den forbindelse henvendelse til Vodskov Skytteforening, om medlemmerne ville bruge en tirsdag aften på at montere de nye prisskilte på butikkens hylder og reoler.

Lærer hinanden bedre at kende
15 friske skytter svarede prompte ja til opgaven, der blev udført i løbet af nogle aftentimer.
- Den slags samarbejdsaftaler er vigtige for en forening. Ét er selvfølgelig de penge, vi får for at hjælpe. Men lige så vigtigt er det fællesskab, der opnås ved at løse en sådan opgave. Når man arbejder så tæt sammen i små grupper, lærer man i hinanden bedre at kende, siger Rene Stricker Jensen fra Vodskov Skytteforening.
Netop sammenholdet og baglandet er vigtigt for en forening. Samtidigt skulle medlemmerne af skytteforeningen også løse en anden opgave, opsætningen af reklamebander til Danmarksmesterskaberne i dressur på Helgstrand Dressage i Uggerhalne.

Ny sponsoraftale
Udover opsætningen af de elektroniske prisskilte har Vodskov Skytteforening også indgået en treårig navnesponsoraftale med SuperBrugsen.
Dermed hedder det udendørs stævne i september nu ”SuperBrugsen Vodskov Skytteforening 50 og 200 m Stævne." Netop dette stævne er sædvanligvis velbesøgt, fordi det er det sidste inden Danmarksmesterskaberne.
Det indendørs stævne i december vil fremover hedde ”SuperBrugsen Vodskov Skytteforening 15 m. riffel- og pistolstævne”.
Præmierne til stævnet bliver gavekort til Coop.
Rene Stricker Jensen understreger, at sponsoraftalen med SuperBrugsen er vigtig for en forening, der hele tiden udvikler sig.
- Der skal skaffes mange penge til indkøb af nyt udstyr. Det er en opgave, som bestyrelsen konstant arbejder benhårdt på.

Nye baner i Skytteforeningen
Selvom alle sportslige aktiviteter har været ”corona-lukket”, har Skytteforeningen ikke ligget på den lade side.
- Flere af vore frivillige har bygget en ny 25 m udendørs ”Duel-pistolbane”. Det er sket med økonomisk støtte fra DGI Nordjyllands Skydning, fortæller Rene Stricker Jensen.
Desuden er man i gang med at bygge indendørs 10 m-luftbane. Midlerne herfra kommer fra det arbejde, skytterne har udført i SuperBrugsen og hos Helgstrand Dressage. Også klubbens våben er blevet opdateret.

Glæder sig til normale tider
- I Skytteforeningen glæder vi os til, at der igen kommer mere gang i aktiviteterne. Kraven om coronapas holder stadig mange væk. Men i takt med, at stadig flere bliver vaccineret, stiger antallet af skytter stille og roligt. Derfor håber vi, at alt er ved det gamle, efter sommerferien, slutter Rene Stricker Jensen.
Mandag og torsdag skydes der med riffel, mens der er pistolskydning på programmet onsdag og lørdag.

 
Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Privatlivspolitik

 


Så godt dækker Vodskov Avis: