2021-05-26 07:02:00 | Kategori: Avis

 
Vodskov Gymnastik har brug for nye bestyrelsesmedlemmer

VODSKOV: Selvom det har været et år med meget lidt gymnastik og endnu en sæson, der blev afsluttet uden opvisning, så glæder bestyrelsen i Vodskov Gymnastikforening til årets generalforsamling, der holdes fysisk i VKI’s stemningssal tirsdag den 1. juni kl. 19.30.
- Vi ser frem til mange af foreningens medlemmer og andre interesserede møder op til en hyggelig aften med en god snak om arbejdet i foreningen, siger bestyrelsesmedlem Hanne Grandjean.

300 medlemmer
Vodskov Gymnastik har eksisteret siden 1998. og drives af en frivillig bestyrelse, der helst skal være på mindst syv personer.
- Vi er i den situation at tre af de nuværende medlemmer efter mange år forlader bestyrelsen. Vi er derfor nødt til at finde nogen, der kan træde i deres sted, tilføjer Hanne Grandjean.
De sidste mange år har foreningen haft 300 gymnaster hver sæson.
Vodskov Gymnastik udbyder flere forskellige hold for både børn og voksne.
- Vi er meget glade for den store tilslutning til alle vore hold. I bestyrelsen mener vi derfor ikke, det kan være umuligt at finde nye medlemmer. Sidste år bestod bestyrelsen kun af fire medlemmer, der efter i længere tid at have ledt efter flere medlemmer, meldte ud, at foreningen måtte lukke, hvis der ikke kom nye medlemmer til. Det kom der så heldigvis. Og det skal der også komme nu, understreger Hanne Grandjean.

Bestyrelsesarbejdet
- Bestyrelsesarbejdet er interessant og lærerigt – og så er det faktisk ganske hyggeligt at være med. Det kræver ikke erfaring fra bestyrelsesarbejde og heller ikke viden om gymnastik. Det kræver blot, at man har lyst til at lægge et stykke arbejde, i at Vodskov kan beholde det gode tilbud til byens borgere, som gymnastikforeningen er, forklarer Hanne Grandjean.

Opgaverne
Der holdes fem til seks bestyrelsesmøder i løbet af året.
Bestyrelsens arbejde består i at lave hold, finde instruktører og booke lokaler i hallen eller på skolen samt indkøbe diverse materialer og redskaber til brug på holdene.  
Der er også en hjemmeside og et medlemssystem, der skal vedligeholdes
Der skal laves budget og regnskab samt indberettes medlemsantal til Aalborg Kommune.
Og ikke mindst skal der arrangeres en stor opvisning som afslutning på sæsonen.  

God blanding
På nuværende tidspunkt består bestyrelsen af forældre til børn, der går til gymnastik og voksne, der selv går på et hold samt én, der har været instruktør gennem flere mange år. –
- Det fungerer godt med sådan en ”blanding”. Alle er velkomne. Det er naturligvis muligt at kontakte os inden generalforsamlingen, hvis der skulle være spørgsmål til arbejdet. Skriv til os på formand.vodskovgymnatik@gmail.com eller via vores facebookside, lyder opfordringen fra Hanne Grandjean.

Handler ikke kun om valg
- Generalforsamlingen skal naturligvis ikke kun handle om valg. Vi glæder os til at fortælle, hvordan vi oplever, det sidste år er gået og måske også lidt om næste sæsons hold. Og så giver vi kage!
- Vi sørger for god afstand imellem os alle og godt med håndsprit. Og husk at medbringe dit coronapas, når du kommer, slutter Hanne Grandjean.

 
Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Privatlivspolitik

 


Så godt dækker Vodskov Avis: