2021-05-26 07:00:03 | Kategori: Avis

 
2.823 fulgte online-salg hos Tiff i Vodskov

VODSKOV: Onsdag eftermiddag var en del af Tiff-butikken afspærret og omdannet til et interimistisk tv-studie.
Præcist kl. 16.00 gik en veloplagt Tina Voigt Madsen direkte på skærmen for at byde velkommen til de flere hundrede kunder, der via nettet fulgte med på PC- og iPad-skærmene derhjemme
Selvom alt var timet og tilrettelagt ned til mindste detalje, var der dog et par tekniske problemer i starten. Men de blev løst i løbet af et par minutter – endda med et stort smil, hvorefter onlinesalget for alvor gik i gang
- Der er ikke meget godt at sige om corona-pandemien, bortset fra, at vi har lært at imødegå de påtvungne nedlukninger med nye tiltag, fortæller Tina, der udover Vodskov også driver en Tiff-butik i Aabybro.

En succeshistorie
Ét af de nye tiltag er ”Online-salg” over nettet, som henover vinteren og foråret har været faste tilbagevendende begivenheder i Tiff-butikkerne.
Endda med stor succes.
Under Online-transmissionerne fortæller Tina – som en slags studievært – om det tøj, der præsenteres. Og om priser og størrelser.  
Onsdag eftermiddag var det Joan og Jette fra butikken i Vodskov, der var modeller, mens Tinas datter Caroline styrede teknikken.

Følges i store dele af landet
Undervejs kan alle, der følger Online-salget, fra deres egen pc eller iPad klikke ind, bestille og samtidigt betale varen.
Der er også muligt for følgerne at stille spørgsmål.
Efter den direkte sending, genudsendes Tiffs Onlinesalg frem til kl. 01.00, hvor det fortsat er muligt at købe det tøj, Tina og hendes medarbejdere viser.
I løbet af onsdagen klikkede 2.823 klikkede ind på vort online-salg. 564 blev der under hele udsendelsen, hvoraf omkring 150 købte, fortæller Tina Voigt Madsen.
Selvom Tiff-butikkerne er forankret i Vodskov og Aabybro følges af online-salget i stort omfang udenfor lokalområdet.
- Vi havde således kunder med fra Skagen i nord og til Holstebro i syd.

Travl torsdag formiddag
Torsdag formiddag var der efterfølgende travlhed hos Tiff i Vodskov med at pakke bestillingerne.
- De fleste af vore lokale kunder henter selv her i butikken, mens de udenbys får deres bestilling gratis leveret ved køb over 500 kr. Og skulle tøjet ikke passe helt i størrelsen, bytter vi det selvfølgelig, siger Tina Voigt Madsen.
Selvom online-salget oprindeligt var en ”nødløsning”, der opstod under corona-nedlukningerne, så fortsætter det, også selvom det igen er blevet muligt at handle i de fysiske butikker.
- Vi regner med to månedlige sendinger fra både Aabybro og Vodskov, også selv om det kræver mange grundige forberedelser og gør mig hæs at skulle snakke så meget i et stræk, smiler Tina Voigt Madsen.
 
Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Privatlivspolitik

 


Så godt dækker Vodskov Avis: