2021-05-19 07:03:00 | Kategori: Avis

 
Støjberg og Gade til DF-grundlovsmøde på Nymarksminde

VODSKOV-LANGHOLT: Traditionelt har det i en lang årrække kun været Venstre, der har holdt grundlovsmøde i Hammer Bakker-området, hvor Fanny og Hans Stochholm i Uggerhalne har lagt græsplæne og faciliteter til.
I år inviterer også Dansk Folkeparti til grundlovsmøde på Nymarksminde mellem Vodskov og Langholt med DF’s lokale byrådsmedlem Ole Risager som vært.
Grundlovstalerne er med tidligere integrationsminister Inger Støjberg, der efter at et folketingsflertal har rejst en rigsretssag mod hende, har meldt sig ud af Venstre og er blevet løsgænger.
På talerstolen hos Nymarksminde kommer også EU-parlamentsmedlem Søren Gade fra Venstre og folketingsmedlem Peter Skaarup fra Dansk Folkeparti.
Der er dog næppe nogen dramatik i, at Søren Gade deltager i et DF-arrangement. Men interessant, fordi han – hvis han havde siddet i Folketinget – ville have stemt imod rigsretssagen mod Inger Støjberg.
Søren Gade skal nemlig også tale ved Venstres grundlovsmøde i Uggerhalne sammen med folketingsmedlem Preben Bang Henriksen (V) og den socialdemokratiske fiskeri- og landbrugsminister Rasmus Prehn.

 
Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Privatlivspolitik

 


Så godt dækker Vodskov Avis: