2021-05-12 07:01:19 | Kategori: Avis

 
Byggeriet af Vodskovs nye boligområde Agerparken i fuld gang

VODSKOV: I Vodskov har borgerne i flere måneder kunne se, hvordan byen med fuld fart bliver udvidet mod vest.
Gravemaskiner, betonbiler, lastbiler og masser af håndværkere arbejder på livet løs og de har fyldt godt i bybilledet på Langbrokrovej i det område, mange kender som Højrimmen.
Det er lokale kræfter, der er i gang med at opføre nye lejeboliger i området, som får navnet Agerparken.
Jesper Nyborg fra Sambyg i Vodskov er med i virksomheden Højrimmen Byg ApS, som udfører projektet, der startede op i 2020 og forventes at vare til midt i 2023.
Udover Jesper består Højrimmen Byg ApS også af Niels Jørn Holm fra Vodskov og Michael og Bo Arvin fra Vestbjerg.
- Vi var vildt heldige at få fingre i dette attraktive stykke jord i Vodskov by. Det ligger jo helt fantastisk med Hammer Bakker mod nord, og åbne marker og grønne områder mod syd og vest. Når man bor her, bor man et stenkast fra byen og samtidig midt i naturen, fortæller Jesper Nyborg.

To byggeprojekter, 60 boliger
Højrimmen Byg ApS opfører to projekter på grunden, og de boligblokke, der allerede er opført i det nordlige område op mod Tingvejen, er købt af VIVABolig, som også ejer Store Tingbakke.
- Længere mod syd bygges 39 huse i Agerparken. Det bliver lejeboliger af en størrelse og kvalitet, som endnu ikke er set i Vodskov, tilføjer Jesper Nyborg.
- Med disse boliger henvender vi os særligt til lejere, som ønsker at bo i nyt kvalitetsbyggeri med god plads og mulighed for mere privatliv end en traditionel lejebolig normalt giver mulighed for. De her boliger vil være det oplagte valg for ældre borgere, som ønsker at sælge deres parcelhus og bo til leje i noget nyt og lækkert, og med en vicevært tilknyttet som tager sig af praktiske opgaver. Med de størrelser husene har, er de også oplagte for f.eks. børnefamilien, som gerne vil bo til leje, men stadig have luft og plads omkring sig.
Agerparken opføres i fire etaper. De første boliger står klar i sensommeren 2021.
Der bliver tre hustyper, hvoraf to er dobbelthuse og ét er fritliggende huse. Alle har egen have og carport. De bliver hhv. 117, 125 og 130 m2 store og indeholder hver fire værelser og to badeværelser.
Området får flere store rekreative fællesarealer, hvor der bl.a. bliver mulighed for nyttehaver og overnatning på egen shelterplads i naturlandskabet lige udenfor. Et fælleshus for Agerparkens lejere bliver der også.

Travlhed på byggepladsen og kontoret
På Højrimmen Byg ApS’ kontor på Vodskovvej 35 i Vodskov summer det af travlhed.
Jesper Nyborg står selv for byggeledelsen på de to byggepladser på Højrimmen, og med opførelsen af i alt 60 nye lejeboliger er der nok at se til.
Højrimmen Byg ApS har ligesom Sambyg valgt at benytte sig af lokale håndværkere til at udføre projekterne.
Jespers kone Anette indtrådte i efteråret 2021 på fuld tid i firmaet.
- Og det har været god timing, fortæller parret. Udover byggeprojekterne har Sambyg 150 lejemål i Vodskov, som jo også skal passes.
- Vinteren gav os lidt udfordringer i år, da den hårde frost en periode forhindrede arbejdet på byggepladsen. Vi blev lidt forsinkede, men de første boliger er alligevel klar til indflytning senere på året, fortæller Jesper.

Udlejningen går forrygende
VIVABolig projektet står færdigt til november i år, og ligesådan de første 11 boliger i Agerparken, som er med i etape 1.
- Vi står ikke for udlejningen for VIVABolig, men i Agerparken formidler vi den første udlejning af alle boligerne. Og det går forrygende.
På nuværende tidspunkt er der faktisk kun to boliger tilbage i etape 1, og flere boliger i de efterfølgende etaper er allerede reserveret.
- Man må sige, at vi har ramt et behov i lejeboligmarkedet, smiler Jesper.
- At kunne bo eksklusivt og naturskønt lige ved skoven i en by, hvor handelslivet blomstrer, og der kun er få minutter til motorvejstilkørslen, - det er attraktivt!
Agerparkens etape 2 med ni huse står klar i forår/sommer 2022, og interesserede kan se og læse meget mere om alle boligerne på www.agerparken.dk.
Jesper Nyborg står også klar på Sambyg-kontoret på Vodskovvej 35 til en kop kaffe og en snak, hvor man kan få svar på spørgsmål og blive skrevet på interesselisten eller lave sin reservation.
- Vi glæder os hver dag over at se, hvordan byggeriet tager form og skaber mulighed nye tilflyttere og vækst til byen, og over det gode samarbejde med vores kompetente håndværkere, konstaterer Anette og Jesper Nyborg.
 
Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

HAR DU IKKE MODTAGET
VODSKOV AVIS
SENEST TORSDAG KL. 19.00

så send en mail til
reklamation@dnmh.dk

Privatlivspolitik

 


Så godt dækker Vodskov Avis: