2021-05-12 07:00:03 | Kategori: Avis

 
Vodskov Kultur- og Idrætscenter udvider bestyrelsen til ni medlemmer
Der er brug for en styrket og målrettet indsats

VODSKOV: Det seneste halvandet år har Vodskov Kultur- og Idrætscenter ikke haft en bestyrelse.
- I stedet er den daglige drift blevet varetaget af et driftsudvalg, hvilket ikke fortsat er en holdbar konstruktion. Ikke mindst i forhold til Aalborg Kommune og andre samarbejdspartnere, fortæller formanden for VKI's repræsentantskab Jens Drejer.
Det problem tages der nu hånd om. Der er indkaldt til generalforsamling tirsdag den 25. maj, hvor der skal sammensættes en ansvarlig bestyrelse på ni personer, hvilket er en udvidelse på to i forhold til tidligere.
Udvidelsen af bestyrelsen sker efter en fundatsændring, der blev vedtaget på VKI’s repræsentantskabsmøde den 14. april, der på grund af corona-restriktionerne blev holdt digitalt.
Generalforsamlingen i Vodskov Kultur- og Idrætscenter skulle have været holdt i marts, men måtte udsættes på grund af corona-restriktionerne.
Coronaen har også påvirket den daglige drift af VKI, hvor man under nedlukningen har kunnet udføre og afslutte et par større reparationer, så centret igen står klar til at modtage sine mange brugere.
På generalforsamlingen den 25. maj bliver der sat fokus på en fortsat udvikling og styrkelse af VKI.
Det er bl.a. derfor bestyrelsen udvides til ni medlemmer. Det sker for at give foreninger, kultur og Vodskov by en mere balanceret indflydelse.
Desuden vil der blive nedsat flere udvalg: Kulturudvalg, Forretningsudvalg og et Teknisk Udvalg.
Den nye bestyrelse skal desuden have opmærksomheden rettet mod VKI’s økonomi, der har været påvirket af corona-nedlukningerne.
Med de nye tiltag forventer VKI’s repræsentantskab, at der på generalforsamlingen bliver nedsat en handlekraftig bestyrelse, så dagligdagen i centret vender tilbage i normalt omfang til glæde for de mange aktive børn, unge og voksne.
- Det forventes, at VKI’s generalforsamling kan holdes med fysisk fremmøde. Hvis det ikke bliver muligt, holdes den digitalt, slutter Jens Drejer.

 
Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

HAR DU IKKE MODTAGET
VODSKOV AVIS
SENEST TORSDAG KL. 19.00

så send en mail til
reklamation@dnmh.dk

Privatlivspolitik

 


Så godt dækker Vodskov Avis: