2021-04-28 07:00:03 | Kategori: Avis

 
Borgere og virksomheder ønsker Vodskovvejs larmende ”brosten” erstattet med asfalt

VODSKOV: I forbindelse med fornyelsen af den centrale del af Vodskovvej blev den brostenslignende PaveSmart-belægning lagt fire steder.
Der var igen tvivl om, at intentionerne var velmente: En smukkere udseende hovedgade – og en fartdæmpende effekt. Samtidigt blev der indført en hastighedsbegrænsing på 40 km/t på strækningen.
Det viste sig desværre, som tidligere omtalt i Vodskov Avis, at der opstår en voldsom vejstøj, når bilerne kører over PaveSmart-belægning.
Det har givet - og giver - store gener for både erhvervsdrivende og beboere på Vodskovvej.
Hos Polar Seafood har man kontorarbejdspladser ud mod Vodskovvej, lige ved krydset til Kirkevej. Her generer vejstøjen for 16 medarbejdere, der har arbejdsplads lige ud til gaden.
- Om sommeren er det helt umuligt at åbne vinduerne for støj, når man skal tale i telefon, hvad vi gør en stor del af tiden med vores internationale kunder, siger Lisbeth Rytter fra Polar Seafood.
Også Lena Kronborg, der privat bor og driver fodklinikken ”3 i Én" på Vodskovvej 24, er stærkt generet af støjen.
Det samme gælder Britta og Wahrberg Petersen på Vodskovvej 34, og Lars Jensen, Vodskovvej 49, der også har PaveSmart-belægningen liggende lige uden for døren.
En gruppe bestående af bl.a. formanden for Vodskov Samråd Peter Lindholt, Lena Kronborg, Lisbeth Rytter og Lars Jensen havde i slutningen af sidste år et møde med repræsentanter fra Aalborg Kommunes By- og Landsskabsforvaltning. Her kunne kommunes folk selv med egne ører høre problemets omfang.
Her blev det tilkendegivet, at hvis PaveSmart-belægningen blev brudt op og erstattet med asfalt, ville Politiet sandsynligvis sætte hastighedsbegrænsningen på 40 km/t op til 50 km/t.  Altså mindske trafiksikkerheden i Vodskovs butiksgade.
Efterfølgende står det dog klart, at politiet ikke hæver hastighedsbegrænsninger af den grund. Derfor går Vodskovgruppen nu til Aalborg Kommune med ønsket om at få erstattet de larmende og kunstige brosten med asfalt.
Der skal heller ikke være nogle bump, så den tunge trafik giver rystelser inde i husene. Derfor foreslår man nogle hastighedsregulerende ”buler” der ligger langs midten af vejen, som hjulene på lastbiler og busser kan passere uden at give rystelser, mens personbiler må sætte farten ned.
Vodskov Avis følger sagen.
 
Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Privatlivspolitik

 


Så godt dækker Vodskov Avis: