2021-04-14 08:01:21 | Kategori: Avis

 
Bliver trafikmåling Tingvej Vodskov-Vestbjerg retvisende?

CYKELSTI: I sidste uges Vodskov Avis kunne vi fortælle, at Aalborg Byråds By- og Landskabsudvalg har fået grønt lys til at søge penge hos en ny cykelpulje til anlæggelsen af en cykelsti mellem Vodskov og Vestbjerg.
Cykelpuljen, der er på 150 mio. kr., og er udbudt af Vejdirektoratet og især møntet på anlæggelsen af nye cykelstier.
Når en kommune søger midler fra puljen, siger den samtidig ja til selv at betale halvdelen cykelstien.  
Da Aalborg Kommune nu har søgt om midler til netop en cykelsti mellem Vodskov og Vestbjerg, er der opstået stor optimisme hos de cyklister, der benytter smalle og trafikfarlige Tingvej.
By- og Landskabsforvaltningen vil derfor lave en trafikmåling, der skal vise hvor mange trafikanter, der dagligt benytter Tingvej.
Flere læsere spørger i den forbindelse, hvor reelt et billede, en sådan trafikmåling vil vise.
- Vi er mange cyklister og andre bløde trafikanter, der på grund af grund af den smalle vejbane, fravælger Tingvej og finder en anden løsning, når vi skal fra Vodskov til Vestbjerg – og omvendt.
Mange bilister bryder sig heller ikke om at køre på den smalle og snoede Tingvej, hvor der både skal passeres cyklister, motionsløbere og fodgængere. Eller ét eller flere rådyr, der pludselig løber over vejen.
Desuden kører mange generelt for stærkt, ligesom de bilister, der kører efter forholdene, føler sig pressede af bagvedkørende, der vil overhale.
Spørgsmålet er derfor om en trafikmåling med de nuværende forhold på Tingvej vil vise det reelle behov vor en cykelsti mellem Vestbjerg og Vodskov?
Forhåbentlig tages der højde for, at markant flere vil benytte Tingvej, når cykelstien er anlagt.
 
Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Privatlivspolitik

 


Så godt dækker Vodskov Avis: