2021-02-17 09:00:17 | Kategori: Avis

 
Tylstrups advokat Åse Gahner Klemmensen beneficeret ved Retten i Hjørring

TYLSTRUP: Justitsministeriet beskikkede i sidste uge advokat Åse Gahner Klemmensen, der har kontorer i Tylstrup og Hjørring, som beneficeret advokat ved Retten i Hjørring.
Åse Gahner Klemmensen står dermed sammen med andre beneficerede advokater på en liste, som domstolen anbefaler og beskikker til folk, der har brug for en forvarer, bistandsadvokat og som advokat for dem, der kan opnå fri proces.
Når man får en beskikket beneficeret advokat betyder det, at domstolen lægger pengene ud til advokatens salær.

En anerkendelse
At blive beneficeret er samtidigt en stor anerkendelse, da der kun udnævnes ganske få – blandt de advokater, som domstolene og Justitsministeriet finder, er erfarne, dygtige og kompetente.
Som beneficeret advokat kan Åse Gahner Klemmensen udføre sager for parter, der har fri proces ved Retten i Hjørring, hvis sagerne herefter går videre til Vestre Landsret.
Åse Gahner Klemmensen driver en alsidig selvstændig advokatvirksomhed, der først åbnede kontor i Tylstrup og senere også i Hjørring.

Indstillingen
Det er Retten i Hjørring, der har indstillet Åse Gahner Klemmensen til beneficeret advokat.
I indstillingen hedder det bl.a., at hun har mangeårig erfaring med både civile sager og straffesager.
Hun har siden 1998 været selvstændig advokat.
Fra 2003 har hun fungeret som retsmægler først ved Retten i Aalborg og sidenhen ved Retten i Hjørring og Vestre Landsrets retskreds.
Siden 2004 har hun været anvendt som beskikket økonomisk værge og fra 2012 har hun også erfaring som bo-behandler ved ægtefællesskifter.
-Åse Gahner Klemmensen fremstår som en velkvalificeret advokat med betydelig rutine i behandling af retssager, hedder det videre i indstillngen

Lokalt engagement
Udover sin advokatvirksomhed i Tylstrup og Hjørring har Åse Gahner Klemmensen siden 1986 undervist i erhvervsret på HD-studiet og på jurastudiet i mediation (konfliktmægling) på Aalborg Universitet, hvor hun er ekstern lektor.
Det stopper hun dog med efter beskikkelsen som beneficeret advokat ved Retten i Hjørring.
Åse Gahner Klemmensen er ikke kun aktiv i  advokatvirksomhed. Hun er også engageret i det lokale foreningsliv i både Hjørring og Tylstrup.

 
Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Privatlivspolitik

 


Så godt dækker Vodskov Avis: