2021-02-10 08:00:00 | Kategori: Avis

 
Hammer Bakker Runners på Kyndelmisse-orienteringsløb i Vodskov

VODSKOV: - Hvor fa’en går man hen, når man ik’ kan gå hjem?”.
Sådan synger den nok ikke så kendte danske sanger Kris Herman på sin CD med den, for tiden, politisk ukorrekte titel ”Tættere Sammen”.
Mange borgere har i det seneste corona-år formentlig gjort sig overvejelser af samme karakter. For hvordan dyrker man sine yndlingsaktiviteter, når man er underlagt corona-restriktioner?
Denne situation har fået løbe- og vandreklubben i Vodskov, Hammer Bakker Runners, til at tænke kreativt og, i samarbejde med en af klubbens faste samarbejdspartnere, Rema 1000, fået ideen til Kyndelmisseløbet, et orienteringsløb rundt i Vodskovs gader, hvor der er udlagt poster hos 12 medlemmer. På hver post er en quiz, hvor man ved det rigtige svar samler et bogstav op.
De 12 bogstaver skal derefter pusles sammen til et kodeord.
Da Kyndelmisse falder 2. februar, hvilket var forrige tirsdag, kunne man i weekenden se en masse grønklædte motionister, udstyret med en notesblok, gå eller løbe, hver for sig, rundt i byen.
For at minimere sandsynligheden for at samles for mange på samme sted, måtte medlemmerne selv bestemme deres rute rundt til de 12 poster.  De måtte også selv bestemme starttidspunktet mellem kl. 8 lørdag morgen og kl. 18 søndag aften.
Den korteste rute rundt i Vodskov til de 12 poster var ca. ti km, men enkelte nøjes med de mest centralt placerede poster og gik derfor ”kun” fem km.
Til gengæld krævede det så bare lidt mere ordsnilde, da de så kun havde ti bogstaver til rådighed til at danne kodeordet på 12 bogstaver. De længste løbere nåede, med en særdeles kreativ ruteplanlægning, op på en halvmaraton svarende til 21 km.
Ved flere poster havde medlemmer endog lagt små motiverende snacks, og det var godt at have noget at varme sig på, sådan en råkold februar weekend med ca. fem minusgrader og en god vind fra øst.
Man blev trakteret med mini-fastelavnsboller, vingummibamser, chokolade, slikkepinde, bolsjer, varm kakao og sågar en god portvin!
Søndag aften kl. 18:10 kunne deltagerne logge ind på HBR’s Facebook side og på live streaming følge præmieoverrækkelsen blandt dem, der havde indsendt det rette kodeord. Præmierne, i form af god rødvin og chokoladeæsker, var sponsoreret af Rema 1000, hvis købmand, Peter Nikolajsen, i øvrigt selv løb med.
Ud over lodtrækningspræmier til tre dygtige – og heldige – medlemmer, var der en ekstra præmie til det medlem, der med sit ur eller telefon havde logget den mest kreative rute.
Det rigtige kodeord var i øvrigt ”Abrikostærte".
Lodtrækningspræmierne var, og gik til:
En flaske Amarone della Valpolicella: Flemming Pedersen
Anton Berg chokoladeæske: Lene Mose
Spangsberg chokoladeæske: Annemerete Jacobsen
Og præmien for den mest kreative rute:
En flaske Zinfandel rødvin: Else Winther

 
Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Privatlivspolitik

 


Så godt dækker Vodskov Avis: