2021-02-03 09:20:01 | Kategori: Avis

 
Vestbjerg Tennis- og Petanque håber på første spadestik i februar
Økonomien er på plads, nu mangler kun myndighedsgodkendelser

VESTBJERG: Sidste år blev Vestbjerg Tennis-, Petanque og Løbeklub hjemløs i forbindelse med flytningen af byens idrætsanlæg til området ved hallen og skolen.
Klubhuset blev nedrevet og både tennis- og petanquebanerne jævnet med jorden.
Men nedrivningen kunne snildt have ventet. Tidsplanen skred så voldsomt, at klubben sagtens havde kunne spille hele sæson 2020 på det gamle baneanlæg.
Derfor har klubbens medlemmer måttet svinge tennisketcherne i naboklubberne i Vodskov og Vadum, mens petanquespillerne som en nødløsning har dyrket deres sport i Vestbjerg Byhave. Det har ikke været optimalt, da der her ikke er anlagt petanquebane.
Den aktuelle status på de nye tennis- og petanquebaner ved hallen lige nu er, man kun afventer de relevante myndigheders godkendelser, før det første spadestik kan tages – og man endelig kan komme i gang.
- Økonomien er helt på plads, men sagsbehandlingen forekommer at være noget langsommelig. Men går alt som planlagt, håber vi at kunne gå i gang med gravearbejdet i løbet af februar, fortæller næstformand i Vestbjerg Tennis-, Petanque og Løbeklub Svend Erik Pedersen.
    
Padel-tennisbane
Tennis og Petanquebanerne anlægges øst for skolens idrætsbane.
Her bliver der to baner til almindelig tennis og yderligere to til padel-tennis, der er en fremgangsrig sport, som i sær tiltrækker de unge. Alle baner er belagt med kunststof, så der kan spilles på hele året rundt.
Der bliver i alt syv petanquebaner, således at der kan afvikles ”Triple 42”- stævner med 42 spillere på én gang.
Må undvære klubhus
- Desværre må vi ikke genopføre vort klubhus, der har ellers har dannet en god ramme om det sociale liv. I stedet bygges der et redskabsrum – med et tilhørende halvtagsoverdækket område, fortæller Svend Erik Pedersen.
Tennis-og petanqueanlægget anslås at  koste omkring en million kroner.

 
Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Privatlivspolitik

 


Så godt dækker Vodskov Avis: