2021-01-20 08:01:00 | Kategori: Avis

 
Nordjyske Bank hylder lokale foreninger
For tredje år i træk hyldes det gode sammenhold i de nordjyske lokalforeninger med Nordjyske Banks foreningspris, der har en samlet pengepræmie på 100.000 kroner.

FORENINGSPRIS: Nordjyske Bank lancerede i 2019 en foreningspris, der skal belønne det gode sammenhold i de nordjyske lokalforeninger.
Nu hylder banken igen sportsklubber, amatørteatre og andre lokalforeninger i Nordjylland med foreningsprisen og en dertilhørende pengepræmie på samlet 100.000 kroner.
- Lokalforeninger har en rigtig stor betydning for mange nordjyders hverdag, og det vil vi som lokalbank gerne bakke op om. Derfor støtter banken også hvert år cirka 1.400 foreninger, mens vi igen i år uddeler Nordjyske Banks foreningspris. På den måde kan vi nemlig endnu en gang sætte fokus på det gode, værdifulde og ofte frivillige foreningsarbejde, som foregår rundt i hele Nordjylland, fortæller afdelingsdirektør i Nordjyske Bank Vestbjerg, Kenneth Møller.

Udpeges af dommerkomité
Nordjyderne kan selv indstille og stemme på nordjyske foreninger til foreningsprisen via hjemmesiden Foreningspris.dk.
De ti lokalforeninger med flest stemmer fra nordjyderne går sammen med yderligere ti lokalforeninger, som er udvalgt blandt indstillingerne, videre til finalen, som bliver afgjort af en uafhængig dommerkomité.
- Det er vigtigt for os, at foreningsprisen er hele Nordjyllands pris, hvor vinderne er udpeget af nordjyderne selv. Derfor har vi lige som sidste år nedsat en objektiv dommerkomité, så Nordjyske Bank ikke har del i den endelige beslutning, men blot lægger navn og præmiesum til, tilføjer Kenneth Møller.
Dommerkomitéen består i år af Per Hornum Malmberg, direktør for Arena Nord i Frederikshavn, Klaus Nielsen, frivillig og ildsjæl fra Dybvad, Birgit Christensen, formand for Fortuna Hjørring, Lars Sennels, teaterdirektør i Vendsyssel Teater i Hjørring, Karen Marie Hovmøller, advokat og partner hos Hovmøller & Thorup og formand for bestyrelsen i Gestus Nord samt Lasse Rich Henningsen, administrerende direktør i Musikkens Hus i Aalborg.
Sidste frist for indstillinger og stemmer er mandag den 22. februar 2021 kl. 12.00 og vinderne vil blive offentliggjort i løbet af marts på bankens sociale medier og i ugeaviserne.

Kriterier for prisen
• Foreningen har sit virke og sine medlemmer i Region Nordjylland
• Foreningen har sit formål indenfor det kulturelle, det sportslige, det sociale eller velgørende område
• Foreningen har det forløbne år udvist initiativ, resultater og/eller har skabt positivt sammenhold for foreningens medlemmer eller lokalområde.  

 
Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

HAR DU IKKE MODTAGET
VODSKOV AVIS
SENEST TORSDAG KL. 19.00

så send en mail til
reklamation@dnmh.dk

Privatlivspolitik

 


Så godt dækker Vodskov Avis: