2020-11-25 07:02:00 | Kategori: Avis

 
Langholt bygger videre

Tekst og foto: Andy Jensen

LANGHOLT: Gentagelser kan ofte virke trivielle og kedelige.
Men det kan også være positivt, når det gælder nyheden om, at der fortsat er tryk for byggeriet i Langholt, og at der hele tiden igangsættes nye boligprojekter.
Byen er en stor byggeplads med de mange husbyggerier, anlæg af indkørsler, haver mv.
I de seneste år er der bygger mange nye boliger i Langholt og det fortsætter i de kommende år.
De sidste tre år er der færdigbygget 19 parcelhuse, 10 rækkehuse og 14 lejligheder. Alt i alt 43 nye boliger inden for tre år.
De 10 rækkehuse er udlejningsboliger, som er færdiggjort i efteråret 2020, og de 9 er allerede udlejet.
Tallet fortætter med at vokse, idet der allerede nu er byggeprojekter klar i 2021, hvor der bliver mindst 9 nye boliger færdigbygget, og det bringer det samlede tal over 50.
De mange byggerier fik sat gang i byggemodningen af de sidste 12 grunde i etape 4 på Kidholm, og de blev færdiggjort til bebyggelse her i starten af 2020.
I år er der bygget fem nye huse på Kidholm, og det bliver fuldt op af yderligere byggeri i 2021. Med dette tempo kan der snart blive udsolgt af etape 4.
Den store byggeaktivitet bekræfter billedet af en landsby i stærk udvikling, og Langholt er en af højdespringerne af lokalområder i Aalborg kommune, når det drejer sig om nyt boligbyggeri. Byens samråd har på den baggrund anmodet kommunen om at se på fremtidige boligområder, idet der med færdiggørelsen af Kidholm er behov for at se på, hvor byen kan udvikle sig yderligere.
Kommunen lovede i starten af året at komme med et udspil til nye boligområder i efteråret, men har nu udsat dette til foråret 2021, og så begynder det at haste, hvis man ikke igen skal havne i en situation, hvor der ikke er byggemuligheder i Langholt.
 
Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

HAR DU IKKE MODTAGET
VODSKOV AVIS
SENEST TORSDAG KL. 19.00

så send en mail til
reklamation@dnmh.dk

Privatlivspolitik

 


Så godt dækker Vodskov Avis: