2020-10-14 13:42:10 | Kategori: Avis

Vodskov Gymnastik er lukningstruet
Efter sæson 2020/2021 lukker Vodskov Gymnastik, hvis ikke der kommer nye bestyrelsesmedlemmer til nu

VODSKOV: Efter en brat sæsonafslutning  i marts, hvor den årlige gymnastikopvisning måtte corona-aflyses i 11. time, er gymnastiksæsonen nu startet igen.
- I bestyrelsen har vi arbejdet hårdt på at sikre os, at vore aktiviteter ske under forsvarlige forhold med hensyn til corona.
- Det er desværre ikke lykkes at finde instruktører til alle de hold, vi normalt udbyder siger formanden for Vodskov Gymnastik Michael Hempel-Jørgensen.
Vodskov Gymnastik oplever hvert år en massiv efterspørgsel på hold  
Næsten alle de hold, der er udbudt, er der fuldt hus.
Der er endda børn på venteliste.

Nødvendigt med nye bestyrelsesmedlemmer

Hver sæson er der over 300 medlemmer fordelt på børn og voksne, der dyrker gymnastik i Vodskov.
- Derfor undrer vi os over, at der ikke er flere, der vil afsætte lidt tid til at hjælpe os med at holde vores forening kørende, så der også fremover er et gymnastiktilbud i Vodskov, forsætter Michael Hempel Jørgensen.
- Vi har flere gange sendt mail til vores medlemmer og via vores Facebook-side for at gøre opmærksom på problemet med manglen på bestyrelsesmedlemmer. Disse opråb har desværre ikke givet positiv respons. På den baggrund ser vi os desværre nødsaget til at skrue bissen på  for at gøre opmærksom på,  at det altså har en konsekvens hvis ikke der melder sig nye medlemmer til bestyrelsesposterne nu, understreger Michael Hempel Jørgensen.

Foreningsliv vigtigt for Vodskov

Foreningerne er en vigtig del af et lille samfund og er med til at holde byen i live, så alle aktiviteter ikke kommer til at foregå i Aalborg.
- At tage del i arbejdet i en forening har den fordel at du kommer til at kende mange mennesker i dit lokalsamfund og får en rigtig god relation til de mennesker du og dine børn omgiver sig med i hverdagen. Det kan virkelig anbefales at være en del af en forening, opfordrer Michael Hempel Jørgensen.

Veletableret forening

Vodskov Gymnastik blev stiftet i 1998 og er en gammel og veletableret forening, der drives af en bestyrelse, som står for alle praktiske opgaver i foreningen.
I øjeblikket er der fire medlemmer af bestyrelsen:

•    Michael Hempel-Jørgensen, formand, som har været med i bestyrelsen siden 2015
•    Lasse Lengsø, næstformand, som har været med i bestyrelsen siden 2018
•    Trine Dam Rasmussen, kasserer, som har været med i bestyrelsen siden 2015
•    Pia Smed Sørensen, instruktør ansvarlig, som har været med i bestyrelsen siden 2017 og har derudover været instruktør siden 2012.


Optimalt med 7 bestyrelsesmedlemmer


- I sidste sæson mistede vi desværre et par bestyrelsesmedlemmer. Derfor er vi kun fire tilbage. Det optimale er syv medlemmer i bestyrelsen, som vores vedtægter tillader.
- Derfor skal vi allerede nu have nogle nye bestyrelsesmedlemmer, som forhåbentlig har lyst til at lægge nogle kræfter i at få Vodskov Gymnastik til at leve videre i fremtiden. Med nye og flere bestyrelsesmedlemmer bliver der mere overskud til at udvikle foreningen frem for, at der kun er kræfter til den basale drift af foreningen.
   
Nye hjælpes i gang

Tre medlemmer af den nuværende bestyrelse har været med i mange år og ønsker at overdrage pladsen til nye kræfter og udtræder af bestyrelsen til generalforsamlingen i april 2021.
De tre bestyrelsesmedlemmer, der stopper efter sæson 2020/2021, ønsker naturligvis, at Vodskov Gymnastik fortsætter.
De er derfor villige til at hjælpe den nye bestyrelse godt i gang med de forskellige opgaver, en gymnastikbestyrelse har.
Den nye bestyrelse bliver derfor ikke ”kastet ud på dybt vand”  

Løbende udskiftning

- Hvis der over årene sker løbende udskiftning i en bestyrelse, giver det bedre mulighed for at overdrage viden og holde hjulene i gang. Vi er rigtig kede af, at det ikke har været muligt at efterleve dette i de seneste år, siger Michael Hemper-Jørgensen.
- Vi kræver ikke, at du har erfaring med hverken bestyrelsesarbejde eller med gymnastik for at være en del af holdet. Vi har blot brug for nye kræfter, nye ideer og flere hænder til at hjælpe med de praktiske opgaver.
- Vi vil dog bede dig overveje om du er klar til at tage det ansvar og bruge den tid ,det tager,  inden du melder dig, da det kommer til at gå ud over den øvrige bestyrelse, hvis du ikke er deltagende eller springer fra i utide. Der kan naturligvis ske omvæltninger i ens liv, man ikke kan forudse. Det har vi selvfølgelig forståelse for, understreger Michael Hemper-Jørgensen.

Bestyrelsesopgaver

Bestyrelsens opgaver er blandt andet:

•    At finde instruktører til holdene
•    Bookíng af lokaler og kontakt til skolen/VKI
•    Indkøbe redskaber/materialer til holdene
•    At stå for arrangementer, f.eks. opvisning
•    Vedligeholde hjemmesiden og medlemssystem
•    Lave medlems indberetninger til DGI, CFR og Aalborg Kommune
•    Lave regnskab/budget
•    Overholdelse af GPDR og regler ang. børneattester
•    Deltagelse i VKI’s repræsentantskab/bestyrelse
Der holdes omkring seks bestyrelsesmøder årligt, og der kommunikeres primært via mail og Messenger.

Vigtigt at møde op til generalforsamlingen

- Vi har et rigtig godt samarbejde i bestyrelsen og hygger os, når vi mødes.
- Hvis du har lyst til at blive bestyrelsesmedlem i en god og velkørende forening eller bare at høre mere, skal du kontakte os på formand.vodskovgymnastik@gmail.com eller dukke op til vores generalforsamling d. 22. oktober kl. 19.30 i VKI. Det er vigtigt med stort fremmøde, ellers består Vodskov Gymnastik ikke,
- Vi håber, at der er nogle, der er friske på at give en hånd med og sørge for at Vodskov Gymnastik forbliver en aktiv forening i Vodskov, slutter Michael Hemper-Jørgensen.
 
 

Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Privatlivspolitik

 


Så godt dækker Vodskov Avis: