2020-10-07 10:29:28 | Kategori: Avis

 
Det grønne flag vajer nu ved Vodskov Skole
 
VODSKOV: Onsdag hejste Caroline og Emilie fra 3. klasse Det Grønne Flag til tops på Vodskov Skoles flagstang.
Det Grønne Flag er ikke blot ét, der ligesom Dannebrog – ifølge sagnet – pludselig drattede ned fra himlen i Lyndanise i Estland i 1219. 
Det skal man nemlig gøre sig fortjent til.
Det Grønne Flag er et symbol på, at skolen dagligt tænker bæredygtigt og har indtænkt miljø i undervisningen, så de kommende generationer tænker grønt. Og forhåbentlig også kan påvirke deres familier med de grønne tanker.
Sædvanligvis tildelingen – og den efterfølgende hejsning af Det Grønne Flag være en begivenhed, som alle på Vodskov Skole møder op til.
Men i disse coronatider var det kun enkelte lærere samt elevrepræsentanter fra skolens miljøudvalg, der deltog i flaghejsningen med tale af skolerådmand Tina French Nielsen. 
Til gengæld kunne eleverne, lærere, pædagoger og skolens øvrige personale et par timer senere se det hele på video, hvor SuperBrugsen Vodskov tilmed gav is.
I sin tale sagde Tina French Nielsen bl.a., at det er fjerde gang, Vodskov Skole modtager det grønne flag: 
- Og det gør I, fordi I arbejder så godt og vedholdende med at gøre verden til et grønnere sted. Det håber jeg, at I bliver ved med, så I kan være med til at gøre en forskel for andre og gå forrest og vise det gode eksempel på, at uanset hvor lidt man gør for vort klima og miljø, så kan selv det mindste stykke stanniol eller madpapir, der kommer det rigtige sted hen, gøre en forskel i det store regnestykke.
- Jeg ved nemlig, at I har arbejdet meget med affald og affaldssortering. Med vand og med FN’s verdensmål.
- Når I fremover ser Det Grønne Flag blafre i flagstangen, er det et bevis på, at der her på Vodskov Skole er en masse unge, kloge hoveder og hænder, der virkelig gør en indsats for vores verden. Husk det, når I kigger op og ser flaget i flagstangen.
Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Privatlivspolitik

 


Så godt dækker Vodskov Avis: