2020-09-02 08:22:23 | Kategori: Avis

 
Venstre Hammer Bakker klar til regions- og byrådsvalget
 
VODSKOV: Selvom valgene til Aalborg Byråd og Region Nordjylland først holdes den 16. november næste år, er den lokale Venstrevælgerforening Hammer Bakker allerede klar med sine kandidater.
Tirsdag aften var der opstillingsmøde i Vodskov Kultur- og Idrætscenter, hvor politiassistent Peter Lindholt blev valgt som de lokale venstrefolks kandidat til Aalborg Byråd og Mads Thomsen som kandidat til Regionsrådet.

Nu skal det lykkes
Ved de seneste kommunalvalg er det ikke lykkedes for Venstre Hammer Bakker at få valgt et medlem til byråd.
Flere af partiets lokale medlemmer har peget på det uheldige i at opstille for mange kandidater, så stemmespredningen bliver for stor.
- Men nu skal det være. Efter det næste valg skal Venstre Hammer Bakker skal have en repræsentant i Aalborg Byråd og have genvalgt Mads Thomsen til Regionsrådet, lyder det fast og beslutsomt fra vælgerforeningens formand Lotte Bibi Bach.
Mens Mads Thomsen tidligere har siddet i byrådet og i dag er medlem af Regionsrådet, er Peter Lindholt ny i kommunalpolitik.

Aktiv i det lokale foreningsliv

Peter Lindholt er dog kendt i flere andre sammenhænge, der smager en hel del af byrådspolitik:
- Otte år som formand for skolebestyrelsen på Vodskov Skole og flere år som formand for Vodskov Samråd.
Han har også været medlem af bestyrelsen for Vodskov Kultur- og Idrætscenter samt med i Landsbyklyngen Rundt om Hammer Bakker og Naturråd Hammer Bakker.
- Gennem mit frivillige foreningsarbejde har jeg konstateret, at det er nødvendigt for Hammer Bakker-området at have en lokal repræsentant i Aalborg Byråd. Det er derfor, jeg har valgt at stille op, fortæller Peter Lindholt.

Omfartsvej og cykelsti til Vestbjerg
Hvis han bliver valgt til Aalborg Byråd, vi han have fokus på hele kommunen og ikke mindst det lokale og nære.
Blandt andet skal den planlagte omfartsvej ved Vodskov etableres, så der kan lukke af for gennemkørsel af tunge køretøjer på Vodskovvej og Kirkevej.  
Det åbner samtidigt op for et nyt boligområde syd for Langbrokrovej.
Højt på Peter Lindholts prioriteringsliste er blandt meget andet også etableringen af en cykelsti på Tingvejen – fra Vodskov til Vestbjerg.
- Tingvejen er farlig for både børn og motionister på grund af vejbredden, og fordi bilisterne ofte kører meget stærkt. Cykelstien mangler også, så man kan cykle rundt om Hammer Bakker.
Andre punkter på prioriteringslisten er den tredje Limfjordsforbindelse mod vest, mere erhvervsjord i Vodskov og omegn, og en bedre inklusion af børn med særlige behov i folkeskoletilbuddene.
Peter Lindholt ønsker også, at der støttes mere op omkring de ældre borgere og deres ønsker:
- Kommunen kunne godt være med til at etablere bofællesskaber, siger han.

Flyttede til Vodskov i 1998
I det privat er Peter Lindholt gift med Jette på 24. år.
Parret har Rasmus på 22 og Emma på 18. og flyttede til Vodskov i 1998.
Den nye byrådskandidat er oprindelig uddannet elektronikmekaniker ved Flyvevåbenet, men startede i 1992 i drømmejobbet hos politiet, hvor han både arbejdet i Beredskabet, som kriminal-teknikker.
Siden 2006 har Peter Lindholdt været i flere af Færdselspolitiets afdelinger, ligesom han også underviser på Politiskolen i Fredericia.

 
Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

HAR DU IKKE MODTAGET
VODSKOV AVIS
SENEST TORSDAG KL. 19.00

så send en mail til
reklamation@dnmh.dk

Privatlivspolitik

 


Så godt dækker Vodskov Avis: