2020-07-15 08:43:31 | Kategori: Avis

 
Tylstrup planlægger middelaldermarked i 2021

TYLSTRUP: I 2018 besluttede Tylstrup Borgerforening at lukke byens årlige marked, der efter 30 års eksistens ikke længere var økonomisk rentabel.
Nu bliver der måske atter et fast årligt tilbagevendende marked i byen.
Tylstrup Borgerforening har holdt møde en kreds af mennesker med erfaring og ekspertise i at holde middelaldermarkeder.
Udfaldet af mødet var så positivt, at der nu arbejdes på at arrangere et middelaldermarked i Tylstrup i dagene fra den 13. til den 16. maj næste år.
- På mødet fik vi udvekslet ideer om, hvordan sådan et marked skal foregå. Middelalderfolkene vil meget gerne hjælpe os, så vi ikke selv skal genopfinde den dybe tallerken  for at opbygge et marked, der til fulde følger middelalderstilen, oplyser formanden for Tylstrup Borgerforening Kenneth K. Jensen.
 Han tilføjer, at Middelalderfolkene går stærkt op i, at stilen og omgivelserne for markedet bliver fulgt. Derfor vil der også blive stillet krav til de kræmmere, der ønsker at få en stand.
Der eksisterer flere middelaldergrupper, der rejser rundt til de forskellige markeder, og som kan stille med boder og underholdning.
Heidi Thomsen Godiksen, der er erfaren inden for den slags markeder, er allerede i kontakt med flere middelaldergrupper.
Flere har allerede meldt positivt tilbage om, at de gerne deltager i et middelaldermarked i Tylstrup.
Middelalderfolkene vil også være med til at lave reklame for markedet ved at gå udklædte og dele flyers ud i bl.a. Hjørring og Brønderslev.
- Skal middelaldermarkedet i Tylstrup i 2021 blive en realitet, er der mange ubekendte ting, der skal falde på plads. Bl.a. skal der findes frivillige, der har lyst til at være med i det udvalg, der skal opbygge markedet. Vi vil derfor med at indkalde til et borgermøde i starten af september, slutter Kenneth K. Jensen.
Middelaldermarkedet skal holdes på Tylstrups (indtil videre tidligere) markedsplads.
 
 
Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Privatlivspolitik

 


Så godt dækker Vodskov Avis: