2020-07-15 08:41:19 | Kategori: Avis

 
Vodskov Motions Cykel Club på regnfuld langtur

VODSKOV: Vodskov Motions Cykel Clubs (VMCC) racere har været på den årlige racer langtur, hvor mange timer tilbringes sammen i sadlerne med masser af hygge.
På førstedagen gik turen fra Vodskov til Nykøbing Mors, mens der andendagen blev kørt fra Nykøbing til Viborg - med en god afstikker mod syd og slutteligt fra Viborg til Vodskov; i alt omkring 420 km.
11 ryttere og en chauffør drog afsted fra Vodskov fredag morgen med højt humør og gode ben.
Det blev dog i løbet af dagene til en noget våd affære.  Flere overvejede endda om  skulle have taget vandcyklerne i stedet.
Det slog dog ikke humøret ud af VMCC’erne, der havde masser af overskud god til hygge og røver historier både på og af sadlen.
På trods af vejrgudernes rigelige mængder regn fik rytterne en fremragende tur, som de ikke mindst kunne takke deres  chauffør Anker i følgevognen for.
Samtidigt sender rytterne også en tak til N.O. Jensen for at sponsorerer følgevogn og Super Brugsen Vodskov for at levere forsyninger, som blev nydt i depoterne.
Racer-langturen er en af mange traditioner som VMCC værner om, da den bygger på de værdier omkring hygge og sammenhold som en motions klub som VMCC bryster sig af.
- Skulle du få lyst til at kigge forbi enten på racer, MTB eller almindelig cykel, så er du velkommen til at kigge forbi vodskovmotionscykelclub.dk

 
Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Privatlivspolitik

 


Så godt dækker Vodskov Avis: